• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

BEKIJK HIER WELKE CONTAINER HET BEST BIJ U PAST


Glas

Glas gescheiden inzamelen levert u een flinke besparing op. Glas is volledig te recyclen zonder kwaliteitsverlies, dus het scheiden van glasafval is tevens goed voor het milieu. Milieu Service Nederland, de voordeligste service voor het inzamelen van glasafval. Wij plaatsen containers kosteloos binnen 24 uur, overal in Nederland.

Folie

Folie neemt in afvalcontainers veel ruimte in. Door folie gescheiden in te zamelen bespaart u al snel op uw afvalkosten. Met de inzamelmiddelen van Milieu Service Nederland komt u op eenvoudige wijze van al uw folie af. Milieu Service Nederland zorgt vervolgens voor duurzame inzameling en verwerking van het folie.

Piepschuim

Piepschuim, ook wel Tempex EPS genaamd, is volledig te recyclen zonder kwaliteitsverlies. Dat betekent dat het oneindig kan worden gebruikt als grondstof voor nieuw piepschuim. Piepschuim is een licht verpakkingsmateriaal, maar neemt veel ruimte in. Piepschuim gescheiden inzamelen is daarom niet alleen goed voor het milieu, maar u bespaart tevens op uw afvalkosten.

Frituurvet

In de horeca - zoals snackbars, restaurants, cafés -, maar ook bij pretparken, scholen of slagerijen, komt vet vrij. U bent wettelijk verplicht om vet gescheiden in te zamelen. Milieu Service Nederland heeft voor iedere onderneming de juiste inzamelmiddelen voor het voordelig afvoeren van vet.

Andere producten

Andere producten

Andere producten

Andere producten

Reviews

Inge de Heus-Von Ende

DTG B.V.
Je kunt bij Milieu Service Nederland terecht voor alle soorten afval.

A.M. Bakker

Hofhuis Alkema Groen Advocaten
Met Milieu Service Nederland hebben we een betaalbare oplossing voor ons afvalprobleem.

Ben Ridder

Sixhaven
Milieu Service Nederland ondersteunt ons in het scheiden van al onze afvalstromen.

VOOR ELKE AFVALSTROOM EEN OPLOSSING

Top