• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

AFVALSCAN

Als horecaexpert zijn we niet bang om de handen vies te maken. We hebben een hands-on mentaliteit en steken voor u graag de handen uit de mouwen! Door gedegen advies op maat is er voor uw onderneming maar 1 oplossing; de beste! U neemt toch zelf ook geen genoegen met ‘standaard’? Met de afvalscan op maat wordt kritisch gekeken naar de verschillende soorten afval en de volumes hierin, gecombineerd met uw wensen op het gebied van certificering, budget en MVO kijken we samen naar de beste manier van inzameling en verwerking.
Zo bespaart u kosten en moeite, wij ontzorgen volledig!

Neem contact op

Peter ten Hove

Humprey's Restaurants
Slimme oplossingen voor betere afvalscheiding, lagere kosten en minder belasting van het milieu.

Wengin Qiu

FoodExplore
Vooral in het begin hadden wij weleens een extra lediging nodig, dit werd altijd snel en goed geregeld.

Onno Perlot

Dun Yong Foodservices B.V.
Ze leveren goede service, denken mee en vernieuwen.

VETPUT LEGEN EN REINIGEN

Veel horecabedrijven gebruiken frituurvet en zijn daarmee verplicht een vetafscheider te plaatsen. Een vetafscheider, ook wel vetput genoemd, plaatst u tussen de keukenafvoer en het riool. Doordat vet een andere dichtheid heeft dan water ontstaat er een scheiding. De zware bestandsdelen zakken naar de bodem en de lichte komen bovendrijven en kunnen eenvoudig worden weggezogen. Het afvalwater kan hierna geloosd worden op de riolering.

Heeft u een vetafscheider of een vetput? Laat deze dan tijdig legen om verstoppingen en vervuiling te voorkomen. Door dit minimaal 1 keer per jaar te doen blijft uw vetput goed werken.

Wij zorgen voor de lediging en reiniging van uw vetput. We zuigen hem leeg en spuiten en ontstoppen de aan- en afvoerleidingen. Ook spuiten we de vetafscheider zelf schoon. Het oude vet wordt gefilterd en hergebruikt. Hier wordt bijvoorbeeld biodiesel, cosmetica of zeep van gemaakt.

Neem contact op

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over duurzame afvalinzameling in de Horeca? Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Eén van onze branchespecialisten voor de Horeca komt graag een keer bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Top