Milieu Service Nederland, net zo gastvrij als u!

Vraag offerte aan

Afvalinzameling Horeca

De horeca is één van de meest diverse branches als het om afval gaat. Zo moet een horeca ondernemer zich houden aan veel en ingewikkelde regels, zijn er veel verschillende certificaten te behalen en is er een groot verschil in de vrijgekomen hoeveelheid afval tussen de verschillende seizoenen.
Milieu Service Nederland weet hier als geen ander mee om te gaan. Door goed overleg, vakkundig personeel en kennis van de markt helpen wij u graag aan de beste en groenste oplossing voor de inzameling en verwerking van uw afval.
ISO? Green-Key? Seizoenspakket? MVO? Geen probleem! Wat uw wensen ook zijn, Milieu Service Nederland staat voor u klaar! Een echte gastheer als het om afvalinzameling in de horeca gaat!

Vraag offerte aan

Afvalscan

Als horecaexpert zijn we niet bang om de handen vies te maken. We hebben een hands-on mentaliteit en steken voor u graag de handen uit de mouwen! Door gedegen advies op maat is er voor uw onderneming maar 1 oplossing; de beste! U neemt toch zelf ook geen genoegen met ‘standaard’? Met de afvalscan op maat wordt kritisch gekeken naar de verschillende soorten afval en de volumes hierin, gecombineerd met uw wensen op het gebied van certificering, budget en MVO kijken we samen naar de beste manier van inzameling en verwerking.
Zo bespaart u kosten en moeite, wij ontzorgen volledig!

Neem contact op

Het grootste aanbod aan afvalcontainers, ook bij weinig ruimte

Bekijk ons aanbod

Vetput legen en reinigen

Veel horecabedrijven gebruiken frituurvet en zijn daarmee verplicht een vetafscheider te plaatsen. Een vetafscheider, ook wel vetput genoemd, plaatst u tussen de keukenafvoer en het riool. Doordat vet een andere dichtheid heeft dan water ontstaat er een scheiding. De zware bestandsdelen zakken naar de bodem en de lichte komen bovendrijven en kunnen eenvoudig worden weggezogen. Het afvalwater kan hierna geloosd worden op de riolering.

Heeft u een vetafscheider of een vetput? Laat deze dan tijdig legen om verstoppingen en vervuiling te voorkomen. Door dit minimaal 1 keer per jaar te doen blijft uw vetput goed werken.

Wij zorgen voor de lediging en reiniging van uw vetput. We zuigen hem leeg en spuiten en ontstoppen de aan- en afvoerleidingen. Ook spuiten we de vetafscheider zelf schoon. Het oude vet wordt gefilterd en hergebruikt. Hier wordt bijvoorbeeld biodiesel, cosmetica of zeep van gemaakt.

Een echte totaalleverancier als het om horeca-afval gaat!

Meer informatie

``Slimme oplossingen voor betere afvalscheiding, lagere kosten en minder belasting van het milieu´´

Peter ten Hove - Rayonleider Humphrey’s
Top