Milieu Service Nederland, net zo gastvrij als u!

Vraag offerte aan

Afvalinzameling Horeca

De horeca is één van de meest diverse branches als het om afval gaat. Zo moet een horeca ondernemer zich houden aan veel en ingewikkelde regels, zijn er veel verschillende certificaten te behalen en is er een groot verschil in de vrijgekomen hoeveelheid afval tussen de verschillende seizoenen.
Milieu Service Nederland weet hier als geen ander mee om te gaan. Door goed overleg, vakkundig personeel en kennis van de markt helpen wij u graag aan de beste en groenste oplossing voor de inzameling en verwerking van uw afval.
ISO? Green-Key? Seizoenspakket? MVO? Geen probleem! Wat uw wensen ook zijn, Milieu Service Nederland staat voor u klaar! Een echte gastheer als het om afvalinzameling in de horeca gaat!

Vraag offerte aan

Afvalscan

Als horecaexpert zijn we niet bang om de handen vies te maken. We hebben een hands-on mentaliteit en steken voor u graag de handen uit de mouwen! Door gedegen advies op maat is er voor uw onderneming maar 1 oplossing; de beste! U neemt toch zelf ook geen genoegen met ‘standaard’? Met de afvalscan op maat wordt kritisch gekeken naar de verschillende soorten afval en de volumes hierin, gecombineerd met uw wensen op het gebied van certificering, budget en MVO kijken we samen naar de beste manier van inzameling en verwerking.
Zo bespaart u kosten en moeite, wij ontzorgen volledig!

Neem contact op

Het grootste aanbod aan afvalcontainers, ook bij weinig ruimte

Bekijk ons aanbod

Een echte totaalleverancier als het om horeca-afval gaat!

Meer informatie

``Slimme oplossingen voor betere afvalscheiding, lagere kosten en minder belasting van het milieu´´

Peter ten Hove - Rayonleider Humphrey’s
Top