• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Ben Ridder

Sixhaven
Certificeringen, waaronder Green Key, zijn voor ons zeer belangrijk en Milieu Service Nederland kan ons daarbij adviseren.

Marleen Platen-Buurman

Camping Roelage
Heel klantvriendelijk en behulpzaam.

Gea Ramaker

Vereniging Prinses Margriet Park
Ik ben tevreden over de dienstverlening. Een servicegerichte organisatie met een goede prijsstelling.

MINIPERSCONTAINER

De Miniperscontainer is de kleinste perscontainer op de markt. Hij neemt slechts 8m² aan ruimte in en past hierdoor op vrijwel iedere locatie. Ondanks het kleine en handzame formaat is de Miniperscontainer in staat om 27m³ aan afval samen te persen. In een Miniperscontainer van 3m³ past evenveel los bedrijfsafval als in 24 afvalcontainers van 1100 liter! Met een registratiesysteem sluit u uw Miniperscontainer af voor onbevoegde gebruikers. Ieder persoon die afval kwijt mag in de Miniperscontainer krijgt zijn eigen persoonlijke sleutelhanger (ID) of gebruikt muntjes, waardoor het registratie bij houdt wie de Miniperscontainer gebruikt en wanneer.

Meer informatie

IK WIL DUURZAAM ONDERNEMEN

Bent u op zoek naar manieren om afvalbeheer op uw terrein te verduurzamen? Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Eén van onze specialisten komt graag een keer bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Top