• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Afvalinzameling nog schoner met nieuwe vrachtwagen

28 augustus 2014
Afvalinzameling nog schoner met nieuwe vrachtwagen

Met de nieuwe vrachtwagen die donderdag 21 augustus geleverd is, is Milieu Service Nederland in staat op nog schonere wijze afval in te zamelen. De Volvo FL vrachtwagen is namelijk voorzien van een Euro 6 motor.

De Euro 6 motor is de schoonst mogelijke dieselmotor op dit moment. Hij heeft 80% minder uitstoot van stikstofdioxiden dan zijn voorganger en ook de uitstoot van roet vermindert drastisch. Hiermee voldoet de nieuwe vrachtwagen van Milieu Service Nederland aan de laatste door de EU gestelde normen voor uitstoot van schadelijke stoffen. Daarnaast is de vrachtwagen groter dan zijn voorgangers waardoor er efficiƫnter gewerkt kan worden wat ook weer zijn voordelen heeft voor mens en milieu.

Milieu Service Nederland onderneemt maatschappelijk verantwoord en houdt bij de afvalinzameling rekening met het effect van de activiteiten op het milieu en de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. De dienstverlening is zo afgestemd dat afval op een zo duurzaam mogelijke manier wordt ingezameld. Ook geven wij (toekomstige) klanten advies over het inzamelen van bedrijfsafval conform de Ladder van Lansink en het Landelijk afvalbeheerplan 2.

Top