• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Bezoek onze borrel tijdens de PROVADA

03 juni 2014

Milieu Service Nederland is dit jaar weer aanwezig op de PROVADA, hét jaarlijkse ontmoetingspunt van de vastgoedbranche. Vandaag, dinsdag 3 juni, om 16.00 uur organiseren wij een borrel op onze stand (nr. 17 in hal 9). Nieuwe relaties en oude bekenden zijn van harte welkom op de borrel.

Milieu Service Nederland zamelt in heel Nederland afval in. Afvalinzameling voor de vastgoedsector is onze specialiteit. Doordat wij begrijpen wat belangrijk is voor eigenaar, beheerder en huurder zijn wij binnen de vastgoedsector uitgegroeid tot marktleider op het gebied van afvalverwerking.

Bent u actief in de vastgoedsector? Kom dan eens langs bij onze stand en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Bijvoorbeeld vanmiddag vanaf 16.00 uur bij onze borrel. Onder het genot van een drankje kunt u tijdens de borrel in contact komen met relaties uit de vastgoedsector. Uiteraard bent u ook van harte welkom indien u vrijblijvend advies wil over afvalinzameling. Milieu Service Nederland heeft namelijk de snelste en voordeligste service én het meest uitgebreide aanbod aan afvalcontainers. En maakt u zich geen zorgen over de rommel die de borrel creëert, onze afvalinzameling zorgt ervoor dat het naderhand weer opgeruimd is. De PROVADA vindt 3, 4 en 5 juni plaats van 10.00 – 19.00 uur in de RAI in Amsterdam.

Top