• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Containers Milieu Service Nederland bij Autocross Beemster

13 augustus 2014
Containers Milieu Service Nederland b.v. bij Autocross Beemster

Milieu Service Nederland leverde containers bij de Beemster autocross. Het traditiegetrouwe slot van de Beemster Feestweek trok veel publiek. Ook deze bezoekers maken afval en dat moet worden ingezameld. Sinds een aantal jaar levert Milieu Service Nederland de containers bij de autocross, zo ook tijdens de editie van 3 augustus j.l.

Milieu Service Nederland leverde meerdere containers van 120 liter tot 260 liter (zie ook de foto) en was present met een vrachtwagen. De vrachtwagen mocht helaas niet even een rondje mee crossen over het veld, maar kon naderhand wel alle containers legen.

Behalve dat Milieu Service Nederland containers leverde bij de autocross, hebben we meer connecties met de autowereld. Zo specialiseren we ons ook op goede en goedkope afvalinzameling bij autogarages in heel Nederland. Autogarages kunnen bij Milieu Service Nederland terecht voor een uniek alles-in-één afvalpakket. Afgewerkte olie, koelvloeistof, remvloeistof, brandstofrestanten en ontvetters; we zamelen al het afval van autogarages in. Daarbij kunnen wij ook tegen zeer scherpe tarieven restafval, oliehoudend garageafval, lediging van olieafscheiders, accu’s en non-ferro metalen ophalen. Door de combinatie in één pakket kunnen wij extra scherpe tarieven bieden. Met ons uitgebreide aanbod aan containers, hebben we voor elke situatie de juiste oplossing.

Milieu Service Nederland, afvalinzameling voor de autobranche.

Top