• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Derde editie VastgoedCup geslaagd

06 oktober 2015
VastgoedCup 2015

Donderdag 24 september vond de VastgoedCup plaats, het golfevenement voor de vastgoedbranche waar Milieu Service Nederland medeorganisator van is. Ondanks het mindere weer was ook deze derde editie weer geslaagd. Het evenement bleek wederom een uitstekende gelegenheid om relaties beter te leren kennen, het eten was heerlijk en de ambiance was goed.

Deelnemers konden deze dag, die georganiseerd werd door Milieu Service Nederland, MAIN ENERGIE, Vastgoedjournaal, PROVADA en Image Building, meedoen aan het golftoernooi of een clinic volgen. Na een korte kennismaking van de spelers en de spelregels begon het golftoernooi. Gerben van Dijk, de onlangs nieuw benoemde directeur Vastgoedjournaal Netwerk Platform, reikte de prijzen aan het einde van de geslaagde middag uit. Het team bestaande uit Sikke Kooistra (Roomplaza), Pytrik Ferwerda (Breevast BV), Leon Timmerman (Bilfinger Real Estate) en Martijn Clausen van Clausen Bouw & Ontwikkeling werd bekroond tot winnaar van de VastgoedCup 2015. Alle teamleden ontvingen uit handen van Van Dijk een gegraveerde schaal.

De prijs voor beste putter tijdens de golfclinic ging naar Maurice Smits van Aan de Stegge Twello. Ook hij ontving een gegraveerde schaal. De beide Neary prijzen werden gewonnen door Honoré du Puy van ICTroom Group en Mikel Walther van Perrée & Partners. Zij slaagden erin de bal het dichtste bij de vlag te slaan. Bij de dames werd de longest drive gewonnen door Marina Kleijn van Bosselaar & Strengers Advocaten. Bij de heren werd de longest drive gewonnen door Alexander Smeenk van Villex vastgoedbescherming.

De dag werd afgesloten met een diner en borrel. Een uitstekende dag om in een ontspannen sfeer nieuwe mensen uit de vastgoedsector te leren kennen.

Voor een impressie van de dag kunt u de foto’s terugvinden op www.vastgoedcup.nl.

Top