• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Donatie voor Diede de Groot

15 februari 2016
Uitreiking Diede de Groot

Elk jaar doneert Milieu Service Nederland de opbrengst van opgehaalde cartridges aan een goed doel. Dit jaar hebben we het bedrag geschonken aan rolstoeltennisster Diede de Groot.

Diede de Groot is een 19 jarige rolstoeltennisster die traint op Tennispark de Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn. Deze schitterende accommodatie is recent klant geworden bij Milieu Service Nederland, zo is het contact ontstaan met Diede. Op dit moment staat Diede 9e op de wereldranglijst, een fenomenale prestatie. Diede is nog in de race om naar de Paralympische Spelen in Rio te gaan. Deze beslissing valt in mei en dus heeft ze nog een spannende periode voor de boeg. Sinds januari 2015 gaat ze vol voor haar tenniscarrière en de bijkomende kosten moet Diede zelf opbrengen. Dit is ook de reden dat de Stichting Diede 4 Tennis is opgericht.  Het doel van de stichting is Diede te ondersteunen en de mogelijkheid te scheppen om haar op het hoogste niveau te laten rolstoeltennissen. Ook ondersteunt de stichting de promotie van het rolstoeltennis in het algemeen.

Milieu Service Nederland wilde hier graag een bijdrage aan leveren. Vrijdag 12 februari hebben we de cheque van ruim €600 uitgereikt aan de zeer enthousiaste Diede. We wensen Diede een hele mooie toekomst toe. En nu op naar Rio!

Top