• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Donatie voor Ylona tijdens Giro di KiKa

27 juni 2016
Ylona Giro di Kika

‘Bewaar je dromen niet tot morgen’ is de zin uit een liedje die Ylona van der Stel het laatste zetje gaf om haar besluit te nemen: ze fietst deze zomer 1000 km door Noord-Italië voor KIKA. Ylona’s zusje kreeg op zevenjarige leeftijd een ernstige vorm van een hersentumor. Door de ziekte van haar zusje, haar baan als leerkracht en het goede doel van de wiellertocht gaat Ylona de uitdaging aan.

Milieu Service Nederland sponsort Ylona met €2500 voor haar tocht. Wat Ylona gaat doen vinden wij een geweldige prestatie en het is mooi dat wij KIKA kunnen helpen met een donatie. Ylona’s 995 kilometer lange tocht begon op 26 juni in Bolzano. Na een spectaculaire bergetappe door de Dolomieten komt zij hier weer over de finish op 1 juli. Bekende Giro klassiekers als de Stelvio, Gavia en de gevreesde Monte Zoncolan zijn onderdeel van Giro di KiKa. De hele fietsroute ziet u hier.

Op dit moment sterft één op de vier kinderen aan kanker. Dat kan en moet beter. Wilt u Ylona ook steunen voor KiKa? Haar fietsaccount is te vinden via deze link: https://www.girodikika.nl/ylona-van-der-stel

Top