• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

FD Gazellen Awards 2018

07 november 2018
FD Gazellen 2018 - Milieu Service Nederland

Gisteren werden de FD Gazellen Awards voor de snelst groeiende bedrijven in West-Nederland uitgereikt. Milieu Service Nederland was daar natuurlijk bij aanwezig! Vorige maand kregen wij te horen dat we ook in 2018 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Daarom mochten wij gisteren in de Philharmonie te Haarlem onze FD Gazellen Award in ontvangst komen nemen. Aangezien er dit jaar strengere criteria voor de prijs werden gehanteerd, zijn wij extra vereerd en trots dat wij ons FD Gazelle 2018 mogen noemen. 

FD GAZELLEN AWARDS 2018

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Dit jaar hanteerde Het Financieele Dagblad strengere criteria om voor de prijs in aanmerking te komen. Organisaties dienden nu onder andere een (ononderbroken) omzetgroei van minimaal 20% te hebben over een periode van 3 jaar, het laatste jaar winstgevend af te sluiten, in het eerste jaar een omzet van minimaal € 250.000 te hebben behaald en financieel gezond te zijn.

DE RANGLIJST

Er veranderde dit jaar ook nog wat anders. Dit jaar telde namelijk niet langer alleen de omzetgroei van een organisatie mee. Ook de personeelsgroei en de winstgevendheid van een organisatie speelden in 2018 een grote rol. Hierdoor kwam de prijs meer in balans en gaf deze een eerlijker beeld van de groei van de organisaties. Daarom maakten dit jaar meer organisaties kans op een bronzen, zilveren of gouden FD Gazellen Award.

CATEGORIEËN

In totaal reikt Het Financieele Dagblad dit jaar 680 awards uit, verdeeld over 12 categorieën. Het indelen van de categorieën gaat aan de hand van de regio (Noord, Oost, Zuid of West-Nederland) en de omzetklasse (klein, middelgroot of groot) van de organisatie.

De bedrijven in de top drie van iedere categorie winnen een bronzen, zilveren of gouden FD Gazellen Award. Gisteren werden tijdens de eerste regio-uitreiking de awards uitgereikt aan de FD Gazellen van West-Nederland. In totaal mogen dit jaar 286 bedrijven in deze regio zich FD Gazelle noemen, waaronder Milieu Service Nederland!

DE UITREIKING

Nadat wij in oktober hoorden dat we tot de FD Gazellen 2018 behoorden, bleef het toch nog even spannend. We wisten namelijk nog niet welke plek wij hadden behaald op de ranglijst. Gisteren kregen wij tijdens de feestelijke prijsuitreiking te horen welke plaats wij hebben behaald in de categorie van de grote omzetklasse.

Milieu Service Nederland heeft de negentiende plaats behaald!

Wij zijn ontzettend blij en trots dat wij op basis van onze omzetgroei, personeelsgroei en winstmarge zo een mooie plaats op de ranglijst hebben behaald. Het feit dat er dit jaar strengere criteria golden om voor een award in aanmerking te komen, maakt dat wij extra verheugd zijn dat wij ons FD Gazelle 2018 mogen noemen!

WE BLIJVEN GROEIEN!

Wij zijn natuurlijk nog lang niet klaar met groeien! Bij Milieu Service Nederland zijn we gedreven en ambitieus. We streven er continu naar om onze dienstverlening te optimaliseren, zodat we onze klanten nog betere service kunnen verlenen. Innoveren en het delen en vergroten van onze kennis spelen daarbij een grote rol. Zo kunnen wij inhoud blijven geven aan onze missie om klanten de meest voordelige en duurzame afvaloplossingen te bieden. Wij lopen over van de plannen en ideeën om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en uit te breiden.

Top