• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Meer grip op uw afvalinzameling met de nieuwste opties op onze Miniperscontainers

04 juni 2015
Miniperscontainer

Behalve dat onze Minipers de minste ruimte inneemt, 27 m3 afval tot 3 m3 perst en met een gewoon busje geleegd kan worden, zijn onze Miniperscontainers onlangs met nog een aantal nieuwe opties uitgebreid. Zo kunnen we u nu, naast de reeds bestaande opties als de automatische volmelder (automatische lediging), de hefkantelaar (verschillende maten containers), het registratiesysteem, een aansluiting op een stortkoker en laten starten door middel van een fotocel, nog meer handige en unieke opties bieden!

Onlangs plaatste Milieu Service Nederland een registratiesysteem met trommelmodule op de Miniperscontainers bij één van haar klanten. Nu wordt de trommel (een inwerpopening van een ondergrondse container) van 60 liter geopend na registratie van de gebruiker. Vervolgens kan de afvalzak in de Miniperscontainer worden geworpen. Een ideale optie voor Miniperscontainers waarbij per keer maximaal één afvalzak mag worden aangeboden.

Milieu Service Nederland biedt u tevens opties om zonder sleutel registratieperscontainers te gebruiken. Interessant voor bedrijven met inzamelpunten waar gebruik van de Miniperscontainer beperkt blijft tot geregistreerde gebruikers. De registratie verloopt bijvoorbeeld via een muntjessysteem (muntje ingooien), een codetableau (pincode intoetsen) of een pasjessysteem (pasje invoeren) op de perscontainer. Deze systemen zijn ook te combineren met een elektrisch toegangsslot op de vulopening. Illegaal gebruik van de afvalperscontainers is op deze manier uitgesloten.

Top