• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Met Milieu Service Nederland op weg naar een circulaire economie

31 augustus 2015
Circulaire Economie

Vijf ton afval uit veertien ton grondstoffen, dat is wat EU-burgers gemiddeld per jaar consumeren volgens het Europees Parlement. Deze alarmerende cijfers waren er mede oorzaak van dat het Parlement een verslag aan nam waarin de Europese Commissie wordt gevraagd om met een ambitieus voorstel te komen om producten nog meer te hergebruiken, te herstellen of te recyclen; de zogenaamde circulaire economie.

In een circulaire economie wordt de herbruikbaarheid van producten en materialen gemaximaliseerd en behouden grondstoffen hun waarde. Dit kan door producten beter te ontwerpen, te verduurzamen en business modellen te baseren op tweedehandsgebruik, maar ook door een beter beheer van afval.

En voor dat laatste bent u bij Milieu Service Nederland aan het juiste adres. In de keten die een circulaire economie voorstelt helpt Milieu Service Nederland u met het inzamelen van gebruikte goederen en zorgen wij ervoor dat deze gerecycled worden en weer als nieuwe grondstoffen kunnen dienen. Iedere bedrijf of instelling kan een begin maken met het gescheiden inzamelen van zijn afval. Een accountmanager komt graag bij u langs om op locatie de mogelijkheden te bespreken. Met ons uitgebreide assortiment aan afvalcontainers hebben wij altijd de juiste oplossing.

Wilt u vooruit lopen op de toekomst en een begin maken deel te nemen aan een circulaire economie? Neem dan contact op via de website, mail of bel naar 088 – 08 09 010.

Top