• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Milieu Service Nederland: betrouwbaarste archiefvernietiging

25 juli 2014

Als enige in Nederland heeft Milieu Service Nederland alle chauffeurs die verantwoordelijk zijn voor archiefvernietiging en papiervernietiging getoetst aan de eisen voor een PES-verklaring. Milieu Service Nederland biedt hierdoor de betrouwbaarste en veiligste oplossing bij het vernietigen van uw papier of bij uw archiefvernietiging.

De PES-verklaring – Pre-Employment Screening – is een grondige toetsing van medewerkers en speciaal voor functies die door financiële ondernemingen als integriteitgevoelig worden bestempeld, zoals archiefvernietiging. Een PES-verklaring staat onder andere garant voor integriteit en juistheid van diploma’s & referenties. Met deze PES-verklaring zijn wij, en u, verzekerd van betrouwbaar personeel rond archiefvernietiging.

De verklaring wordt uitgegeven door DSI (Deskundigheid, Screening en Integriteit) en omhelst een grondige screening door deze stichting. De stichting is onafhankelijk en heeft tot doel het vertrouwen in de financiële markten te versterken. Dit doet DSI door het verstrekken van een persoonsregistratie aan deskundigen binnen de financiële dienstverlening. Vervolgens registreert zij deze personen in een openbaar register. Alle archiefvernietigings-chauffeurs van Milieu Service Nederland staan hier dus in. Hierdoor garandeert Milieu Service Nederland integriteit en vertrouwen bij uw archiefvernietiging.

Milieu Service Nederland is het enige bedrijf dat al haar chauffeurs die verantwoordelijk zijn voor archiefvernietiging aan deze screening heeft onderworpen. De combinatie van de modernste vrachtauto’s, die uw vertrouwelijke papieren voor de deur vernietigen, ons lidmaatschap van de NAID (National Association for Information Destruction, zorgt ervoor dat leden garanties bieden voor een zorgvuldige en veilige vernietiging) en de PES-verklaring voor archiefvernietigings-chauffeurs verzekeren u dat uw archiefvernietiging en de vernietiging van uw papier bij ons in handen is van specialisten die integer en betrouwbaar zijn.

Uw archiefvernietiging laat u dus het betrouwbaarst uitvoeren bij Milieu Service Nederland!

Top