• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Milieu Service Nederland aanwezig op de PROVADA

07 mei 2014

Afvalverwerkingsbedrijf Milieu Service Nederland is net als voorgaande jaren aanwezig op de PROVADA. De PROVADA is hét jaarlijkse ontmoetingspunt van de vastgoedbranche. Tijdens de beurs treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, retailers, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen. Het hoofdthema is dit jaar ‘Make it Happen – Make it Real.’

Milieu Service Nederland zamelt in heel Nederland afval in, met de grootste diversiteit aan afvalcontainers en is specialist op het gebied van afvalinzameling in de vastgoedsector; wij begrijpen wat belangrijk is voor eigenaar, beheerder en huurder. Onze dienstverlening is hier geheel op toegespitst. Wij bieden voor iedere klant een passende afvalcontainer. Op de stand kunt u terecht voor advies over alles wat betrekking heeft op het verwerken van uw afval, informatie over onze unieke Miniperscontainer of vertellen onze medewerkers u over het betrouwbaar vernietigen van uw archief.

Dinsdag 3 juni om 16:00 organiseert Milieu Service Nederland een borrel bij de stand. Hier verwelkomen wij graag onze bestaande relaties en ontmoeten we graag nieuwe relaties. De PROVADA wordt dinsdag 3 juni geopend door Maxime Verhagen en duurt tot en met 5 juni. De openingstijden zijn van 10:00 tot 19:00. U vindt Milieu Service Nederland in hal 9, stand 17. Graag tot ziens op de PROVADA!

Top