• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Milieu Service Nederland verzorgt afvalverwerking SamenLoop voor Hoop

18 juni 2014
Afvalinzameling Samenloop voor Hoop

Afgelopen weekend vond in Heemskerk de SamenLoop voor Hoop plaats. De SamenLoop voor Hoop is een wandelevenement waarbij geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker wandelt een team, elkaar afwisselend, 24 uur. Teamleden die niet wandelen, kunnen samen met het publiek genieten van alle activiteiten, de kraampjes en optredens van lokale artiesten. Eén van de hoogtepunten van de dag was de indrukwekkende kaarsenceremonie. Zodra het donker werd, werden alle kaarsen aangestoken.

Milieu Service Nederland steunt de strijd tegen kanker. Toen de organisatie ons als afvalinzamelaar verzocht het evenement te sponsoren werd dit met open armen ontvangen. Geheel kosteloos plaatste Milieu Service Nederland daarop verscheidene afvalcontainers en verzorgde voor een goede afloop van de afvalinzameling.

Een mooi en intiem moment van herdenking. Milieu Service Nederland is er trots op dat het de afvalinzameling van het evenement verzorgde en zo een bijdrage kon leveren aan de SamenLoop voor Hoop. In totaal werd die dag ruim € 40.000 opgehaald voor onderzoek naar kanker.

Top