• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Milieu Service Nederland groeit!

23 februari 2018
Loods-Milieu Service Nederland

Als succesvol en groeiend bedrijf, willen wij onze klanten steeds sneller en beter bedienen. Bij Milieu Service Nederland zoeken we dan ook altijd naar manieren om onze werkprocessen te optimaliseren. Hoe soepeler deze processen lopen, hoe beter wij onze klanten van dienst kunnen zijn. Daarom investeren wij graag in nieuwe producten en diensten en bouwen we zelfs nieuwe loodsen!

 

DE EERSTE NIEUWE LOODS

Vorig jaar hebben we een nieuwe loods gebouwd voor ons groeiende wagenpark. In oktober heeft onze logistieke afdeling de loods betrokken. Deze loods is volledig gebouwd naar de wensen van Milieu Service Nederland, tot aan de kleur van de staalconstructie toe. De loods sluit perfect aan op onze werkwijze. Zo rijden de chauffeurs nu via een ‘’vuil’’ gedeelte de loods in en vertrekken zij weer via de ‘’schone’’ kant. Ook is er bij het bouwen goed nagedacht over de indeling van de loods, de loodsmedewerkers kunnen nu veel gemakkelijker bij alle materialen die ze nodig hebben.

IN 2018 BOUWEN WE VERDER!

Het bouwen van deze geheel nieuwe loods was een flink project. Toch zijn we nog niet klaar met bouwen! Milieu Service Nederland groeit! Aan één nieuwe loods hebben wij niet genoeg, daarom zijn we inmiddels begonnen met de bouw van een tweede loods.

DE TWEEDE LOODS

Begin februari zijn de bouwers gestart met het opzetten van de staalconstructie van de loods. Ook voor deze tweede loods hebben wij een mooie kleur voor de staalconstructie uitgekozen: Milieu Service Nederland-groen! De bouw schiet al goed op. Inmiddels is de loods helemaal dicht en ligt het dak erop. Het duurt niet lang meer tot de loods helemaal klaar is!

DE INRICHTING

Een groot deel van onze tweede loods gaan wij gebruiken als opslag. Hier worden onder andere onze reserve auto’s, onze shovel en de materialen die we weinig gebruiken opgeslagen. In het middelste gedeelte van de loods gaan wij ’s nachts ons wagenpark parkeren en de rest van de ruimte hebben wij gereserveerd voor onze Technische Dienst. Hier kunnen zij hun onderhouds-, schilder- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren.

Bent u benieuwd naar de bouwontwikkelingen? Bekijk dan de foto’s!

Top