• Scherpste tarieven
 • Binnen 24 uur uw container voor de deur
 • Grootste aanbod van NL
 • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
 • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Milieu Service Nederland introduceert nieuwe huisstijl met knetterende actie!

01 april 2015

Milieu Service Nederland heeft een vernieuwd, eigentijds gezicht. Donderdag 2 april introduceerden we een nieuwe huisstijl. Graag informeren we u over het hoe, wat en waarom.

Milieu Service Nederland
Milieu Service Nederland is sinds de oprichting uitgegroeid tot een allrounder. In de afgelopen jaren heeft Milieu Service Nederland niet stil gezeten:

 • (2000) verandering van eigenaar
 • (2003) introductie van de door ons ontwikkelde Miniperscontainer
 • (2009) ISO 14001-certificering is een feit: afvalmanagement gaat volgens de gestelde milieunormen
 • (2010) ontwikkeling van de MobielZeker-module voor papiervernietiging op locatie
 • (2012) mijlpaal: 10.000 klanten worden door ons ontzorgd op afvalgebied
 • (2015) beloning van onze manier van verantwoord omgaan met mens, natuur en milieu: we behalen het MVO-certificaat
 • (2015) invoer van onze vernieuwde huisstijl

Sinds de oprichting van het bedrijf is er veel veranderd en ontwikkeld op het gebied van afvalinzameling. Zo is scheiden van afvalstromen tegenwoordig algemeen goed, heeft de opkomst van de computer geleid tot toenemend gebruik van (vertrouwelijke) papieren en zijn nieuwe inzamelmiddelen ontwikkeld. Milieu Service Nederland is in ruim 25 jaar uitgegroeid tot een bekende landelijke speler in de afvalbranche. Deze veranderingen vroegen om een eigentijds nieuw logo.

Waarom een vernieuwde huisstijl?
Onze dienstverlening draait om mensen, om iedereen die dagelijks haar afval via Milieu Service Nederland regelt. In alles wat we doen gaan we de klant nog meer centraal stellen, zodat we u nog beter kunnen helpen bij het verwerken van uw afvalstromen. Daar past een stijl bij die professioneel, modern, menselijk, divers en kleurrijk is.

Het oude logo van Milieu Service Nederland had drie aparte pijlers voor de verschillende onderdelen van de afvalinzamelaar. In de nieuwe huisstijl worden de pijlers afvalinzameling, papiervernietiging en Minipers gecombineerd in één logo. De groene, duurzame kleur is behouden. Daar is een blauwe, frisse kleur bijgekomen die het bedrijf een milieuvriendelijke (water en zuurstof), vlotte en krachtige uitstraling geeft. Het nieuwe logo heeft de abstracte vorm van de kop van een ram welke kracht en vitaliteit symboliseert. Een nieuwe huisstijl betekent ook het vernieuwen van de website, drukwerk en bedrukking van het wagenpark.

MIlieu Service Nederland huisstijlKnetterende actie: profiteer nu van gratis archiefvernietiging!
Milieu Service Nederland wil de nieuwe look en het behalen van het MVO-certificaat graag vieren met een knetterende actie. Het oude logo van Milieu Service Nederland was toe aan een snipperdag. We hebben daarom een nieuwe huisstijl gecreëerd en dat vieren we met een speciale snipperdag-actie: een gratis archiefvernietiging!

Via de nieuwe website met verbeterde offertemodule kunt u nu nóg eenvoudiger en sneller de juiste afvalinzameling bestellen. Oprecht een frisse wind te noemen ten opzichte van de oude site!

Bestelt u daarom als bestaande klant in april 2015 een eenmalige archiefvernietiging via de vernieuwde offertemodule op www.milieuservice.nl, dan krijgt u de archiefvernietiging gratis!

MVO-certificaat in één keer gehaald
Milieu Service Nederland vindt dat ze als afvalinzamelaar een extra verantwoordelijkheid heeft wanneer het gaat om duurzaamheid, het milieu en verantwoord ondernemen. Ons MVO-beleid is een onmisbaar onderdeel van ons bedrijf. We willen verantwoord omgaan met mens, milieu en natuur. Dat is een lange termijnvisie en ambitie die bij een familiebedrijf past. Dagelijks zijn wij hiermee bezig en merken wij dat onze visie mensen aanspreekt en aanzet tot nadenken. Wij geloven dat een bedrijf niet alleen op cijfers moet worden aangestuurd maar vooral ook op waarden. Met die waarden kunnen wij het echte verschil maken.

Deze waarden hebben we laten toetsen door onafhankelijke auditors. Dat resulteerde in het behalen van het MVO-certificaat. Dit certificaat gecombineerd met onze ISO 9001, 14001 en VCA-certificaten garandeert onze maatschappelijke betrokkenheid.  Met het behalen van dit MVO-certificaat houdt het niet op. Ons avontuur gaat door. We blijven zoeken naar vernieuwende manieren om duurzamer te kunnen zijn. Waarbij respect voor mens en natuur een belangrijke rol blijven spelen.

Introductie centraal servicenummer: 088 – 08 09 010
Vanaf vandaag zijn alle afdelingen van Milieu Service Nederland eenvoudig te bereiken via een centraal telefoonnummer: 088 – 08 09 010.

Met de introductie van het centrale servicenummer biedt Milieu Service Nederland haar klanten nog meer service en gemak bij het bereiken van de verschillende afdelingen. Uiteraard blijven de afdelingen ook goed bereikbaar via hun eigen telefoonnummer.

Social media
De ontwikkelingen op afvalmanagement en daarbij behorende afvalscheiding gaan steeds sneller. Dagelijks zijn wij bezig met de nieuwste technieken en adviezen op dit gebied. Om u hier continu over te kunnen informeren maken wij optimaal gebruik van social media. De nieuwste ontwikkelingen op afvalmanagement zijn daarom te vinden op onze social mediakanalen: Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+

Top