• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Nederland koploper in oud papier inzamelen en recyclen

24 september 2014

Het afgelopen jaar is in Nederland 85% van het geconsumeerde oud papier en karton ingezameld en gerecycled. Oud papier en karton is als materiaal goed te hergebruiken. In Nederland bestaat nieuw karton en papier voor 82% uit gerecycled oud papier en karton.

Het gemiddelde percentage van papier en karton afval dat in Europa wordt hergebruikt was in 2013 ongeveer 72%. Ed Nijpels, voorzitter van stichting Papier Recycling Nederland (PRN): “Nederland hoort al jaren bij de koplopers van papierrecycling in Europa.” PRN constateert dat steeds meer gemeenten papier en karton als grondstof waarderen.

Milieu Service Nederland zamelt veel papier en karton afval in. Via aparte rolcontainers en kliko’s zorgen wij voor optimale inzameling van papier en karton bij bedrijven in heel Nederland. Vervolgens verwerken wij dit zo duurzaam mogelijk.

Om de inzameling bij de klant te optimaliseren voeren wij een afvalscan uit. Hierbij analyseren wij als specialist de vrijgekomen afvalstromen conform wetgeving en milieubelang. Milieu Service Nederland is ISO-14001 en -9001 gecertificeerd. Wij zijn uitstekend in staat uw organisatie van gedegen advies te voorzien op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking. Papier en karton duurzaam ingezameld met Milieu Service Nederland.

Unieke service van Milieu Service Nederland zorgt voor 100% recycling van papier afval

Iedere ondernemer is wettelijk verplicht zijn administratie 7 jaar te bewaren (fiscale bewaarplicht). Na deze termijn kunt u uw overbodige archief dus opruimen. Veilig vernietigen met MobielZeker van Milieu Service Nederland is daarvoor een goede oplossing. Wij zorgen voor mobiele archiefvernietiging bij u voor de deur én 100% van het papier afval wordt gerecycled. Zo kunt u er op vertrouwen dat papier met gevoelige informatie duurzaam is vernietigd.

MobielZeker van Milieu Service Nederland is een unieke service. Met technologie speciaal ontwikkeld voor Milieu Service Nederland worden uw vertrouwelijke documenten ter plekke vernietigd. Een betrouwbaardere en duurzamere manier bestaat niet!

Kortom, Milieu Service Nederland is uw allround partner voor de inzameling van oud papier en karton. Wij zorgen voor een zo duurzaam mogelijke inzameling van al uw afval. Wat ons betreft kunnen we op naar de inzameling van 100% van het gebruikte karton en papier in Nederland!

Top