• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Nieuw adres Milieu Service Nederland

14 maart 2017
Pand

U verwacht van Milieu Service Nederland de beste service en het milieuvriendelijkste afvaladvies tegen het scherpste tarief. Deze week hebben wij een mooie stap gemaakt om u dat te kunnen blijven bieden; wij zijn namelijk verhuisd! Als succesvol, groeiend bedrijf willen wij u nog beter en sneller kunnen bedienen. Een groter en efficiënt bedrijfspand helpt ons daarbij!

Nieuwe locatie
Vanaf 13 maart 2017 vindt u ons nieuwe kantoor op de Stammerkamp 1 in Diemen. Wij zijn toe aan een nieuwe omgeving die beter past bij onze visie op efficiënt en klantgericht werken. De locatie is geheel gemoderniseerd en voldoet aan de laatste milieunormen door allerlei energie besparende maatregelen. Het pand voldoet aan energielabel A, wat past bij ons MVO-beleid.

De verhuizing
U kunt er dus vanuit gaan dat we vanaf onze nieuwe locatie de dienstverlening weer verder optimaliseren. We zijn inmiddles ‘up & running’ in Diemen; u kunt gewoon op dezelfde manier contact met ons blijven opnemen. Voor de volledigheid treft u hieronder nog even alle contactgegevens, met uiteraard ons nieuwe vestigingsadres!

Bezoekadres:
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen

Postadres:
Postbus 2930
1000 CX Amsterdam

Tel: 088 – 08 09 010

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in ons nieuwe pand. Als u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.

Top