• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Afvalscheiding op de werkvloer efficiënter maken? Gebruik één van onze nieuwste afvalcontainers

30 juni 2015
Modulaire afvalcontainer

Afvalscheiding begint al op je werkplek! Bedrijven worden steeds milieubewuster en vragen ons vaker om afvalscheidingsadvies. Door een nieuwe samenwerking leveren wij sinds kort ook het grootste assortiment aan afvalinzamelbakken voor op de werkplek.

Met de afvalinzamelmiddelen, onze nieuwste uitbreiding van het assortiment, wordt afval sorteren op je werkplek een eitje! Het strakke design van verschillende kleuren en inwerpopeningen is erop gebaseerd om afvalscheiden zo efficiënt mogelijk te maken. Zo is het voor iedereen makkelijk om afval te scheiden. En het mooie aan dit systeem is dat de openingen volledig naar eigen inzicht kunnen worden samengesteld. Restafval, papier, GFT, koffiebekers en PMD, voor alle afvalsoorten die op uw werkplek vrijkomen een apart inzamelvak.Optimaal afvalinzamelen op kantoor

Het strakke design, dat bovendien modern aandoet, maakt de afvalbakken ideaal voor het moderne kantoor. De modulaire afvalinzamelmiddelen zijn leverbaar in hout, kunststof, gegalvaniseerd of roestvrij staal. Door het ontwerp zijn de afvalbakken tevens eenvoudig schoon te maken en zeer hygiënisch.

Met deze opties heeft Milieu Service Nederland nu ook het grootste assortiment aan inzamelmiddelen voor op de werkplek. Neem voor meer informatie contact op met ons op 088 – 08 09 010 of verkoop@milieuservice.nl voor een aanbod op maat.

Top