• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Non-foodbank Gouda ontvangt cartridge-donatie

27 maart 2015

Ieder jaar doneert Milieu Service Nederland de inkomsten van het inzamelen van inktcartridges aan een goed doel. Dit jaar is dat de Non-foodbank Gouda, een kleding- en meubelbank die helpt armoede te bestrijden.

In vrijwel elk kantoor worden cartridges gebruikt. De cartridges worden ingezameld als chemisch afval. De inktresten die in de cartridges achterblijven zijn namelijk aangemerkt als gevaarlijk afval. Inktcartridges moeten daarom gescheiden worden ingezameld. Gescheiden inzamelen van inktcartridges is milieuvriendelijker en voordeliger. De speciale MSN Cartridge-box is uitermate geschikt voor het gescheiden inzamelen van lege inktcartridges. Na de inzameling zorgen wij voor milieuvriendelijke recycling en verwerking.

De verwerking van cartridges levert geld op. Ieder jaar schenken wij de opbrengsten daarvan aan een goed doel. Afgelopen dinsdag overhandigde directeur Ronald Voorsluijs een cheque aan Non-foodbank Gouda.

Non-foodbank Gouda is een kleding- en meubelbank. Zij heeft tot doel goederen uit het huishouden, zoals kleding, huisraad, fietsen en meubels, in te zamelen voor mensen die daar, om wat voor reden dan ook, (tijdelijk) geen of onvoldoende financiƫle middelen voor hebben.

Milieu Service Nederland is er van overtuigd dat de donatie goed terechtkomt en hoopt dat Non-foodbank Gouda nog lang de nodige steun kan bieden.

Top