• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Opgeruimd de zomer in!

16 juli 2015

De zomer is aangebroken en dat biedt u de gelegenheid om, nog voordat u weggaat, belangrijke oude documenten te vernietigen.

Maar let daarbij op goede, professionele archiefvernietiging, want niet ieder bedrijf doet de papiervernietiging even zorgvuldig. Het op zorgvuldige wijze vernietigen van archiefstukken en papieren biedt u de zekerheid dat er geen gevoelige informatie in het openbaar kan verschijnen. En dat dat in Nederland een serieus probleem is, illustreert het volgende artikel uit het AD:

‘Vertrouwelijke belastingdossiers op straat’

Het zorgvuldig vernietigen van archiefstukken en papieren biedt de zekerheid dat alle gevoelige informatie verloren gaat. Zo kan niets meer openbaar worden.

Met de archiefvernietigingsservice van Milieu Service Nederland kan het nooit gebeuren dat uw documenten op straat belanden. MobielZeker, onze totaaloplossing voor de behandeling en vernietiging van vertrouwelijk materiaal, is een 100% betrouwbaar systeem dat het vertrouwelijk papier direct voor uw deur vernietigt. Uw vertrouwelijke informatie wordt in vergrendelde containers ingezameld en vervolgens vernietigd. Naderhand ontvangt u van ons het vernietigingscertificaat. Veiliger kan niet.

Omdat wij voor de vernietiging naar u toekomen vindt er geen transport plaats van documenten, papieren of archiefstukken. Wij geven u 100% zekerheid en garanderen volledige archiefvernietiging van uw datastukken. Dat is mogelijk vanwege onze unieke werkwijze. Onze medewerker rijdt met de MobielZeker-vernietigingswagen tot voor uw deur. Archiefstukken hoeven niet vanaf uw bedrijf naar een andere locatie over de weg vervoerd worden, maar worden direct voor uw deur vernietigd. Zo weet u dat de vernietiging volledig betrouwbaar is verlopen. Tegen de scherpe tarieven die u van Milieu Service Nederland gewend bent.

Wilt u ook opgeruimd de zomer in? Neem dan contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Top