• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Overheid wil afvalinzameling vastgoed verbeteren

16 maart 2015

Staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur en Milieu (IenM) gaf afgelopen week het startsein voor het project ‘Verbeteren afvalscheiding en -inzameling in hoogbouw’. Met dit project streven IenM, de vier grote steden en Almere naar een betere afvalscheiding in de vastgoedbranche, met name bij bewoners van appartementen en flats. Voor flatbewoners is het minder gemakkelijk afval te scheiden dan voor bewoners van grondgebonden woningen, zoals rijtjeshuizen en vrijstaande huizen.

Milieu Service Nederland is al jaren specialist op het gebied van afvalinzameling in de vastgoedbranche. Onze dienstverlening is hier geheel op toegespitst. Wij begrijpen dat een goede oplossing in de vastgoedsector in samenwerking komt met eigenaar, beheerder en huurder. Door onze jarenlange ervaring met afvalscheiding en -inzameling, in de vastgoedsector in het bijzonder, bieden wij oplossingen op maat.

Een ideale oplossing voor afvalscheiding in de vastgoedsector is onze unieke minipers. Deze compacte minipers is ideaal voor efficiënte afvalinzameling en -scheiding in vastgoed en hoogbouw. De pers heeft een enorme verdichting. Hierdoor heeft de compacte pers een capaciteit van 24 afvalcontainers van 1100 liter per stuk. Het complete systeem past op een vloeroppervlakte van 8m² en is daardoor makkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld parkeergarages of fietsenstallingen.

Wilt u uw afvalinzameling optimaliseren? Met het grootste assortiment aan inzamelmiddelen biedt Milieu Service Nederland altijd de juiste oplossing. Dé specialist in de vastgoedsector helpt u graag! Neem contact op voor een advies op maat. Bel naar 088 – 08 09 010 of mail ons op klantenservice@milieuservice.nl.

Top