• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Overname Van der Elst Recycling door Milieu Service Nederland

03 juli 2017
Milieu Service Nederland - Van der Elst

Milieu Service Nederland heeft per 1 juli de activiteiten van het Diemense Van der Elst recycling overgenomen. De eigenaren van Van der Elst Recycling, al bijna 100 jaar een vertrouwd gezicht voor het inzamelen en verwerken van diverse afvalstromen en het vernietigen van vertrouwelijke gegevens, vonden het tijd om iets anders te gaan doen.

 

Met Milieu Service Nederland als koper heeft Van der Elst Recycling een betrouwbare partner gevonden, die in staat is de dienstverlening over te nemen en hetzelfde serviceniveau te bieden. De bestaande klanten van Van der Elst krijgen nu een totaalleverancier voor verschillende afvalstromen. Ook kunnen ze bij Milieu Service Nederland terecht voor het vernietigen van vertrouwelijk documenten. Door de overname kunnen wij meer (diversere) diensten aanbieden. In grote kantoorpanden kunnen wij extra service bieden door de vuilniszakken ook uit de containers te halen. Het rapporteren van afvalgewichten kunnen we tevens op verschillende niveaus doen, zoals kijken per verdieping of per huurder.

Alle medewerkers van Van der Elst Recycling komen in dienst bij Milieu Service Nederland. “Om onze ambitie een extra impuls te geven, zijn we hartstikke blij dat we Van der Elst Recycling hebben kunnen overnemen. We heten de medewerkers en klanten van Van der Elst van harte welkom bij ons bedrijf” aldus Ronald Voorsluijs, directeur Milieu Service Nederland.

Top