• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

PROVADA 2018

22 mei 2018
PROVADA - Milieu Service Nederland - 2018

Ook dit jaar is Milieu Service Nederland aanwezig op PROVADA: de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Tijdens dit driedaagse netwerkevent, heeft u de kans om diverse bijeenkomsten bij te wonen op themapleinen, in zalen en natuurlijk op de stands. Met een beursvloer van 20.000 m2, 274 stands en ruim 24.000 vastgoedprofessionals die de beurs bezoeken, is PROVADA de uitgelezen plek om kennis en inspiratie op te doen en te netwerken.

 

EDUCATE – INNOVATE – INTEGRATE

Dit jaar staat PROVADA in het teken van het thema EDUCATE – INNOVATE – INTEGRATE.  Innovatie staat immers hoog op de agenda in vastgoedland. Voor een waardevolle investering, is het echter wel van belang dat er van tevoren goed onderzoek wordt gedaan (educatie) en dat er goed wordt nagedacht over de wijze waarop de innovatie op succesvolle wijze geïntegreerd kan worden. PROVADA concentreert zich dit jaar op vernieuwing en alle mogelijke voorwaarden die van belang zijn voor succesvolle innovaties.

AFVAL IN DE VASTGOEDBRANCHE

Milieu Service Nederland is specialist op het gebied van afvalinzameling in de vastgoedsector. Of u nu eigenaar, beheerder of huurder bent, wij bieden u altijd service op maat. Dankzij onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en ons grote assortiment aan inzamelmiddelen, zijn wij in staat om u van de beste adviezen te voorzien en u de beste oplossingen voor uw afvalmanagement aan te bieden.

Het thema van dit jaar, dat zich volledig richt op innovatie en alle daarbij behorende voorwaarden, is ook relevant voor de afvalbranche. Ook in de afvalbranche staat innovatie centraal. We zoeken immers continu naar manieren om duurzamer en voordeliger afval in te zamelen en af te voeren. Daarnaast staan we er ook steeds meer bij stil hoe we deze nieuwe innovaties dan het best kunnen integreren bij organisaties, zodat het maximale resultaat behaald wordt. Wij begrijpen dat u grip wilt op uw afvalsituatie en voorzien u van maatwerkoplossingen om precies aan uw behoeftes te voorzien. Dankzij onze duidelijke afvalstoffenrapportages die voldoen aan diverse duurzaamheidslabels en benchmarks (zoals GRESB en BREEAM), weet u precies waar u aan toe bent.

MILIEU SERVICE NEDERLAND OP PROVADA

Bent u actief in de vastgoedsector? Kom dan langs bij onze stand! U vindt ons in hal 11, bij stand 18. U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies over uw afvalinzameling. Onze vastgoedspecialisten kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Onze vastgoedspecialisten komen zelf uit het vastgoed of hebben hier een sterke affiniteit mee. Zij beschikken allemaal over de juiste kennis en ervaring om u te voorzien van gedegen advies, passend bij uw specifieke situatie.

BORRELT U MEE?

Iedere middag bent u vanaf 16:00 uur welkom bij onze stand om met ons mee te borrelen. Zo kunt u onder het genot van een drankje netwerken met relaties uit de vastgoedsector en met ons uw afvalzaken bespreken.

PROVADA 2018

PROVADA 2018 vindt dit jaar plaats op 5, 6 en 7 juni van 10:00 – 19:00 uur in de RAI in Amsterdam. Komt u langs? U bestelt uw ticket gemakkelijk via de website van PROVADA.

Hopelijk zien we u dan!

Top