• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Recreatie Vakbeurs 2018

01 november 2018
Recreatiebeurs

Dit jaar is Milieu Service Nederland voor het eerst aanwezig bij de Recreatie Vakbeurs. Tijdens dit driedaagse evenement, van 27 tot en met 29 november, staan onze Branchemanagers voor u klaar om u te adviseren over al onze totaaloplossingen voor de recreatiebranche. Met meer dan 200 exposanten, onderverdeeld in 12 thema’s en verspreid over 7 beurshallen, is het dé beurs voor de recreatieondernemer om kennis te vergaren en noviteiten te ontdekken. Bij de Recreatie Vakbeurs ontmoet u exposanten voor alle segmenten die recreatie te bieden heeft, van zwembaden en speeltoestellen tot dienstverlening.

EEN BLIK OP DE TOEKOMST

Het thema van de Recreatie Vakbeurs 2018 is ‘’Een blik op de toekomst’’. Ook op het gebied van afvalinzameling is dit een relevant thema. De ontwikkelingen op het gebied van afval volgen elkaar snel op. Organisaties hechten steeds meer waarde aan duurzame oplossingen. Het scheiden van afval en het verminderen van het aantal transportbewegingen wordt steeds belangrijker. Dit vraagt afvalinzamelaars om met nieuwe ideeën en oplossingen te komen om afval te scheiden en de dienstverlening zo duurzaam mogelijk in te richten. Bij Milieu Service Nederland staat duurzaamheid centraal. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring en ons ruime productassortiment, hebben wij voor iedere organisatie een geschikte oplossing.

GRATIS TOEGANG!

Wij beantwoorden graag al uw vragen over afval en uw specifieke situatie. Uiteraard praten wij u ook graag bij over onze totaaloplossingen voor alle afvalstromen. Deze beurs is het uitgelezen moment om in een ontspannen en gezellige setting met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast is de toegang tot de beurs ook nog eens gratis! U bestelt uw tickets op de website van de evenementenhal. U mag gebruikmaken van onze registratiecode: 61851735. Uiteraard is registreren zonder deze code ook mogelijk.

BEURSINFORMATIE:

Datum: 27 t/m 29 november 2018
Tijd: van 12:00 – 20:00 uur
Locatie: Evenementenhal Hardenberg

MILIEU SERVICE NEDERLAND EN DE RECREATIEBRANCHE

De recreatiebranche is continu in beweging. Er is bijvoorbeeld sprake van een hoogseizoen en een laagseizoen. Dit heeft natuurlijk invloed op de volumes van de afvalstromen. Het is belangrijk dat een afvalinzamelaar daar goed mee om weet te gaan. Daarnaast kan het voor recreatieondernemers ook interessant zijn om te registeren hoeveel afval er wordt weggegooid en door wie. Zo kunnen zij voorkomen dat ongeoorloofde personen hun containers gebruiken en bijhouden wie het meeste afval deponeert. ‘’De vervuiler betaalt’’ wordt dankzij de Miniperscontainer van Milieu Service Nederland een werkelijkheid. Door deze container uit te rusten met een registratiemodule, kan gemakkelijk worden bijgehouden wie gebruikmaakt van de container en wie het meeste afval weggooit.

Milieu Service Nederland heeft daarnaast speciale Branchemanagers in dienst die zich specifiek richten op afvalinzameling in de recreatiebranche. Zij weten daardoor precies waar behoefte aan is en zijn in staat om geschikte oplossingen ‘’op maat’’ te adviseren. Of het nu om rolcontainers, ondergrondse containers of perscontainers gaat, zij weten precies wat er bij uw wensen aansluit. Dankzij hun specialisatie in de recreatiebranche en hun uitgebreide kennis van duurzame oplossingen, zijn zij bovendien ook in staat om u te voorzien van advies over uw Green Key certificering.

KOMT U LANGS?

U vindt ons van dinsdag 27 november tot en met donderdag 29 november op de Recreatie Vakbeurs bij stand 324 in hal 3. De beurs is iedere dag geopend van 12:00 – 20:00 uur en u vraagt gemakkelijk uw gratis ticket aan via de website van de evenementenhal.

Hopelijk zien we u daar!

Top