• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Een tablet voor Kids First!

15 juni 2016
Kids first

De jubileumprijs voor ons 30-jarig bestaan is weer uitgereikt! Elke maand verloot Milieu Service Nederland een tablet onder nieuwe klanten. Gefeliciteerd Marieke Koster van Kids First!

Milieu Service Nederland verzorgt op alle locaties van Kids First de verwerking van de verschillende afvalstromen. In de kinderopvang komt veel verschillend afval vrij. Denk hierbij aan restafval, papier en karton, vertrouwelijke documenten, glas, etensresten (swill), maar ook luiers en klein chemisch afval. Scholen en kinderopvangcentra hebben speciale behoeften als het om afvalverwerking gaat. Zo moeten de containers hygiënisch zijn en mag er geen stankoverlast ontstaan. Ook willen veel scholen en opvangcentra maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarin kan afval niet achterblijven. Het is natuurlijk ook belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd te leren dat we afval in de container weggooien en hoe noodzakelijk afvalscheiding is. Jong geleerd is oud gedaan!

Alle vertrouwelijke documenten worden voor Kids First voor de deur vernietigd volgens ons Mobiel Zeker concept. Klik hier voor meer informatie.

Top