• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Terugblik PROVADA 2018

14 juni 2018
PROVADA - Milieu Service Nederland - Leidsche Rijn - Colliers

Vorige week nam Milieu Service Nederland deel aan PROVADA 2018: de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Al jaren zijn wij te vinden op deze beurs. Hier hebben wij dan uitgebreid de tijd om met onze relaties te spreken en nieuwe contacten kunnen leggen. Ook dit jaar was de beurs weer een groot succes! Het was dit jaar duidelijk drukker op de beurs dan vorig jaar, en dat hebben we gemerkt! Vooral op dinsdag en woensdag hebben onze vastgoedspecialisten veel relaties bij onze stand mogen verwelkomen en kunnen netwerken. Daarnaast werd de woensdag nog wat extra opgeleukt door twee speciale momenten bij ons in de stand.

LEIDSCHE RIJN CENTRUM

Colliers International Retail, a.s.r. vastgoed ontwikkeling en Milieu Service Nederland zijn een samenwerking aangegaan om de diverse vrijkomende afvalstromen van Leidsche Rijn Centrum in Utrecht in te zamelen. Milieu Service Nederland gaat, voor zowel de winkels als de kantoren, alle vrijkomende afvalstromen inzamelen. Op woensdag 6 juni hebben Dirk de Heus (Branchemanager, Milieu Service Nederland) en Huub Elders (Colliers International) tijdens PROVADA hun handtekening onder het contract gezet. Een mooi moment, waarbij de champagne natuurlijk niet kon ontbreken!

BREEAM-CERTIFICATEN

Tijdens de tweede dag van PROVADA hebben tevens twee van onze vastgoedspecialisten hun BREEAM-NL In-Use Expert certificaten in ontvangst mogen nemen. Ben Heijstek en Sander van Meurs mogen zich nu BREEAM-NL In-Use Expert noemen! Jan Kadijk van Dutch Green Building Council kwam speciaal naar onze stand om een korte toespraak te geven en de certificaten uit te reiken.

Wij kijken terug op een geslaagde PROVADA met veel mooie momenten, goede gesprekken en nieuwe contacten. Ook volgend jaar zijn wij weer van de partij, komt u dan ook?

Bekijk hieronder een paar foto’s van PROVADA 2018!

Top