• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Tweede loods in gebruik genomen

28 maart 2018
Milieu Service Nederland - Loods

Vorig jaar hebben wij onze eerste nieuwe loods gebouwd, waardoor de chauffeurs nu gemakkelijker in en uit kunnen rijden en sneller hun lading kunnen lossen. Ook hebben wij dankzij deze eerste loods nu veel meer opslagruimte voor onze inzamelmiddelen en heeft onze planning nu een nieuw kantoor, van waaruit zij alles goed kunnen aansturen en overzien. Toch was deze loods nog niet groot genoeg, daarom hebben wij nog een tweede loods laten bouwen!

 

TWEEDE LOODS

Begin februari zijn we begonnen met de bouw van de tweede loods en vorige week hebben we de loods in gebruik genomen! Dankzij deze tweede loods hebben we geen ruimtegebrek meer. Nu hebben we veel meer ruimte om onze materialen op te slaan die we niet zo vaak gebruiken en kunnen we ook ons wagenpark ’s nachts binnen parkeren. Ook onze Technische Dienst is blij, want zij hebben nu veel meer ruimte om hun onderhouds-, reparatie- en schilderwerkzaamheden uit te voeren. Daarnaast hebben wij onze loods voorzien van een ‘’groen’’ dak. Het is nu nog niet te zien, omdat alles nog moet groeien, maar uiteindelijk zal het dak van deze loods bedekt zijn met mos!

GROEN DAK

Een groen dak heeft verschillende voordelen. Zo zorgt het voor goede isolatie, hierdoor wordt in de winter de warmte in de ruimte eronder goed vastgehouden en blijft het er in de zomer juist lekker koel. Hierdoor hebben we straks lagere stookkoten in de winter en hoeven we in de zomer geen airconditioning te gebruiken. Dit bespaart energie! Daarnaast neemt een groen dak veel regenwater op, om dit vervolgens geleidelijk te laten verdampen. Hierdoor wordt de riolering minder zwaar belast. Ook zorgt een groen dak ervoor dat de dakbedekking langer meegaat, want door het groene dak wordt het immers niet blootgesteld aan hagel, Uv-straling en temperatuurschommelingen. Een groen dak zorgt verder nog voor geluidsdemping en het heeft een positief effect op de gezondheid!

WE BLIJVEN GROEIEN

Als succesvolle en groeiende organisatie, willen we onze klanten steeds beter en sneller bedienen. Daarom investeren wij graag in nieuwe technieken, producten of zelfs hele werkomgevingen om onze werkprocessen te optimaliseren. Want, hoe soepeler deze processen lopen, hoe beter wij onze klanten van dienst kunnen zijn. Dankzij deze tweede loods kunnen wij onze werkprocessen nu nog beter inrichten, waardoor wij onze klanten nu van nog betere service kunnen voorzien.

Bent u benieuwd naar de bouwontwikkelingen en het resultaat? Bekijk dan de foto’s!

Top