• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

VastgoedCup 2016 was een groot succes!

22 september 2016
Vastgoedcup

Donderdag 15 september vond de vierde editie van de MAIN Energie VastgoedCup plaats. Zoals alle voorgaande vond het evenement plaats op golfbaan De Hoge Dijk in Amsterdam. Milieu Service Nederland participeert als partner bij dit netwerkevenement voor de vastgoedbranche. Op het programma stond: lekker golfen en netwerken. Ook dit jaar was de VastgoedCup weer een groot succes, met het stralende nazomerweer hadden we het niet beter kunnen treffen. 

Goede start van de dag: Ronald Voorsluijs en Flip Kerkhoven, directeur van de PROVADA, ondertekenden een overeenkomst waarmee Milieu Service Nederland de aankomende drie jaar weer op de PROVADA te vinden is. Het was een gezellige en zeer geslaagde dag. De ervaren golfers konden meedoen aan het golftoernooi, anderen deden mee aan de clinic. Door de hoge temperatuur waren de waterflesjes niet aan te slepen. Gedurende de dag werden flesjes met elektrische buggy’s over het terrein gebracht. BNR Nieuwsradio kwam live uitzenden vanaf Golfbaan De Hoge Dijk. Na een sportieve middag werd er geborreld en haring gehapt vanaf de Minipersbar. De dag werd afgesloten met een barbecue en een prijsuitreiking.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en danken alle bezoekers voor hun komst. Wilt u volgend jaar ook (weer) deelnemen aan de VastgoedCup? Laat het ons alvast weten! Foto’s van de VastgoedCup 2016 bekijkt u hieronder en op www.vastgoedcup.nl.


Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en vacatures van Milieu Service Nederland? Volg ons dan op LinkedIn:


Top