• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

VastgoedCup 2018: een groot succes!

01 oktober 2018
VastgoedCup - Milieu Service Nederland - Vastgoed

Op donderdag 20 september 2018 vond de 6e editie van de VastgoedCup plaats. Net zoals bij de voorgaande edities het geval was, vond het evenement plaats bij Golfcentrum De Hoge Dijk te Amsterdam. De VastgoedCup is hét evenement voor de vastgoedbranche, waar de deelnemers onder het genot van een hapje, drankje en een potje golfen kunnen netwerken. Milieu Service Nederland is jaren een partner van het evenement en was uiteraard ook dit jaar weer van de partij. Gelukkig werkte het weer dit jaar ook mee, het was een stralende dag!

ACTIVITEITEN

Natuurlijk was netwerken niet de enige activiteit van de dag. Alle deelnemers konden ook de kans grijpen om hun golfkwaliteiten te tonen of verder te ontwikkelen. Zij hadden de keuze om mee te doen aan een golftoernooi of een clinic. Zo was het voor iedereen mogelijk om mee te doen, zelfs als iemand nog niet zoveel golfervaring had.

Uiteraard was er na de sportieve middag ook uitgebreid de tijd om te borrelen en dineren. Het terras stroomde snel vol en iedereen had uitgebreid de tijd om van de gezelligheid en het mooie weer te genieten. De deelnemers hebben ook nog kunnen genieten van een show van de bekende stand-up komediant Harry Glotzbach. Aan hem viel ook de eer ten deel om de prijzen uit te reiken.

De dag werd afgesloten met een heerlijk diner in de vorm van een barbecue.

MILIEU SERVICE NEDERLAND

Milieu Service Nederland was als partner goed zichtbaar tijdens de VastgoedCup. Zo leverden wij 24 rolcontainers die over de holes verspreid werden. Dit maakte het voor de deelnemers gemakkelijk om op ieder moment hun afval weg te gooien. Daarnaast waren wij natuurlijk ook aanwezig op het speciale ‘’Milieu Service Nederland-plein’’. Hier konden de deelnemers tijdens hun pauzes bij onze Minipersbar een hapje en drankje halen en even van het mooie weer en de gezelligheid genieten.

Wij kijken terug op een prachtige dag en hebben nu al zin in volgend jaar!

Top