• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Volvo FL, FE en FM voor Milieu Service Nederland

12 mei 2015

Milieu Service Nederland uit Amsterdam heeft drie nieuwe Volvo-vrachtwagens in gebruik genomen. Deze zijn gebouwd voor een specifieke taak. Milieu Service Nederland is gespecialiseerd in afvalinzameling en papier- en archiefvernietiging. Het bedrijf beschikt over klantspecifieke trucks. De trucks werden geleverd door Volvo Group Truck Center Amsterdam.

Milieu Service Nederland breidde haar wagenpark uit met een Volvo FL 250 4×2, Volvo FE 320 6×2 en Volvo FM 330 4×2 met dagcabine. Alle trucks zijn voorzien van een specifieke opbouw en in nauwe samenspraak met Volvo Group Truck Center en verschillende carrosseriebouwers ontwikkeld.

Bas Schoorl, operationeel directeur van Milieu Service Nederland: “We kiezen voor Volvo vanwege de betrouwbaarheid van de vrachtwagens. Wij willen optimale beschikbaarheid en dit kan Volvo bieden. De Volvo FL is een redelijk standaard wagen, die gebruikt wordt voor het plaatsen en ophalen van rolcontainers. De vrachtwagen is uitgerust met een Volvo I-Sync versnellingsbak en een dagcabine. De Volvo FE is speciaal gekozen vanwege Volvo I-Shift en de ergonomische in- en uitstap. De wagen heeft een vuilniswagen-opbouw die naast de reguliere rolcontainers ook de door ons ontwikkelde miniperscontainers kan ledigen. De Volvo FM wordt ingezet voor onze MobielZeker-services. Deze heeft een speciale opbouw, omdat er een shredder in de truck is geïnstalleerd waarmee we vertrouwelijke documenten bij de klant vernietigen. Dat is ook de reden dat we veel overleg hebben met de dealer en carrosseriebouwers. Wij willen er zeker van zijn dat de configuratie zoals wij die uitdenken in de praktijk ook daadwerkelijk werkt. Voor ons is het belangrijk dat we zoveel mogelijk per rit kunnen meenemen en tegelijkertijd de wendbaarheid houden die voor het rijden in binnensteden nodig is.”

Top