• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Wij mogen ons wederom FD Gazelle noemen!

19 oktober 2018
FD Gazelle

Milieu Service Nederland behoort ook in 2018 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee zijn wij winnaar van de FD Gazellen 2018! Wij zijn blij en trots dat wij deze mooie ondernemersprijs in ontvangst mogen nemen. De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Het Financieele Dagblad hanteerde dit jaar strengere criteria om voor deze prijs in aanmerking te komen. Daarom zijn wij extra trots dat wij ons FD Gazelle mogen noemen!

FD GAZELLEN AWARDS 2018

De FD Gazellen Awards gelden als een goede graadmeter voor het economische klimaat in Nederland. Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Dit jaar reiken zij de prijzen voor de vijftiende keer uit. Om in aanmerking te komen dienen organisaties aan bepaalde criteria te voldoen.

CRITERIA

Dit jaar heeft Het Financieele Dagblad de criteria aangescherpt. Organisaties dienen een minimale omzetgroei van 20% te hebben over een periode van drie jaar. Deze omzetgroei mag daarnaast niet onderbroken zijn en de bedrijven dienen het laatste jaar winstgevend af te sluiten. Ook dienen organisaties in het eerste jaar een omzet van minimaal € 250.000 te hebben behaald, ten minste op 1 januari 2015 economisch actief te zijn en financieel gezond te zijn. Wij zijn natuurlijk ontzettend trots dat Milieu Service Nederland aan al deze criteria voldoet!

BRONS, ZILVER OF GOUD

De FD Gazellen worden ingedeeld in twaalf categorieën. Per categorie reikt Het Financieele Dagblad nog drie extra awards uit. De organisaties die zich in de top drie van de betreffende categorie bevinden, winnen een bronzen, zilveren of gouden FD Gazellen Award. Bij het indelen van de categorieën worden de organisaties eerst ingedeeld naar regio en vervolgens naar omzetklasse. Pas tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards wordt bekendgemaakt welke organisaties zich in de top drie van de betreffende categorieën bevinden. Het is dus nog even afwachten wie uit onze categorie de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Awards winnen!

RANGLIJST

In 2018 verandert de rangschikking van de FD Gazellen-lijst. Dat komt omdat dit jaar niet meer alleen de omzetgroei van belang is. Ook de personeelsgroei en de winstgevendheid van de organisatie tellen dit jaar mee. De personeelsgroei geeft immers aan in hoeverre de onderneming bijdraagt aan de werkgelegenheid en de winstgevendheid geeft een goed beeld van de toegevoegde waarde van het bedrijf. Omdat nu niet meer alleen de omzetgroei wordt meegerekend, maken meer organisaties kans op een bronzen, zilveren of gouden FD Gazellen Award!

WIJ ZIJN TROTS!

‘’Wij zijn ontzettend trots en vereerd dat wij ons ook dit jaar weer FD Gazelle mogen noemen. Zeker nu de criteria, om hiervoor in aanmerking te komen, zijn aangescherpt. Het is fantastisch om te zien dat de inzet van al onze collega’s zo een mooi resultaat oplevert. De afgelopen paar jaar hebben wij diverse grote stappen gezet, waardoor wij onze dienstverlening verder hebben kunnen optimaliseren én uitbreiden. Ook de komende jaren hebben wij nog voldoende ontwikkelingen en ideeën op de planning staan. We zijn nog lang niet uitgegroeid. Het ontbreekt ons bij Milieu Service Nederland in ieder geval niet aan gedrevenheid en ambitie!’’, aldus Ronald Voorsluijs, CEO van Milieu Service Nederland.

Op dinsdag 6 november mogen wij onze prijs in ontvangst komen nemen. Bij de uitreiking worden daarnaast ook de winnaars van de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Awards bekend gemaakt.

Top