• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

THE HARBOUR CLUB AMSTERDAM OOST

”De communicatie met Dennis verloopt altijd heel prettig. We kunnen alles open en eerlijk tegen elkaar zeggen, alles is bespreekbaar. Milieu Service Nederland denkt echt met ons mee over het verduurzamen van de afvalinzameling.”

Lees verder

VUE CINEMA'S

‘’Het prettige aan samenwerken met Milieu Service Nederland is dat zij snel kunnen schakelen. Als er wat is, neem ik contact op met Dennis. Dan duikt hij er gelijk in en zorgt hij ervoor dat het wordt opgelost. Dat merken we ook bij de vestigingen, we hebben weinig klachten.”

Lees verder

FOODEXPLORE

“Milieu Service Nederland weet precies waar wij behoefte aan hebben! Ze kunnen snel schakelen en hadden al binnen een dag geregeld dat wij rolcontainers ontvingen voor alle afvalstromen die bij ons vrijkomen.”

Lees verder

FACILICOM GROUP

‘’Met de focus op duurzaamheid en efficiency gaan wij actief met de totstandkoming en verwerking van het afval aan de slag. Niet alleen binnen Facilicom, maar zo breed mogelijk binnen onze keten.’’

Lees verder

BROVIAND

“In de fabriek zijn rolcontainers geplaatst. Deze worden na elke productie in de perscontainer gelost. We besparen veel tijd, omdat ons personeel niet continu naar buiten loopt om afval weg te gooien.” De rolcontainers worden na elke lediging automatisch gewassen, wat de hygiëne ten goede komt.”

Lees verder

SAMENWERKEN MET EEN INKOOPORGANISATIE

“Partners bieden onze leden iets waar anderen niet van kunnen profiteren. Dit is dan ook de grootste voorwaarde van een samenwerking. De dienstverlening wordt tegen een gereduceerd tarief aangeboden en Milieu Service Nederland kan een landelijke dekking bieden.”

Lees verder

ROSADA FASHION OUTLET

“De totaalprijs voor onze afvalinzameling is nu lager dan voorheen. Daarbij gaf de Miniperscontainer waar Milieu Service Nederland mee werkt de doorslag. De service die ze leveren zie ik als een groot voordeel. We hebben geen onderhoud aan de containers en problemen worden snel opgelost.”

Lees verder

TUINPARK BUIKSLOTERMEER

“Dankzij de Miniperscontainer van Milieu Service Nederland houden wij veel ruimte over. Ook betalen wij nu minder voor onze afvalkosten, omdat we het gescheiden aanleveren.”

Lees verder

DC KLINIEKEN

“We zijn heel blij dat we nu één afvalinzamelaar hebben voor al onze afvalstromen. Daarnaast ontvangen we een overzichtelijke factuur waar alle afvalstromen op vermeld staan.”

Lees verder

VAN NIEUWENHOVEN-STEYVERS

“We zijn met name te spreken over het feit dat Milieu Service Nederland de afvalverwerking schoner en voordeliger doet dan onze vorige afvalverwerkingspartner door een betere interne afvalinzameling die minder tijd in beslag neemt.”

Lees verder

VOLKSTUINPARK DE BONGERD

“Optimale controle door eenvoud.”

Lees verder

ASN AUTOSCHADE

“Sinds Milieu Service Nederland ons afval inzamelt hebben wij hier geen omkijken meer naar.”

Lees verder

GOOISE SCHOLEN FEDERATIE

“Gunstige voorwaarden en tarieven in combinatie met een goed advies is waar Milieu Service Nederland voor staat.”

Lees verder

HSU

“Sinds Milieu Service Nederland ons afval inzamelt hebben wij hier geen omkijken meer naar.”

Lees verder

HAMERS CLASSIC CARS

“Ik ben absoluut tevreden over de afvalverwerking van Milieu Service Nederland. Alles gaat correct en netjes volgens afspraak.”

Lees verder

HUMPREY'S

“Door slimme oplossingen betere afvalscheiding, lagere kosten en minder belasting van het milieu.”

Lees verder

STEDELIJK MUSEUM AMSTERDAM

“Wij hebben een uitstekende samenwerking met Milieu Service Nederland. Zij denken mee met onze organisatie en zijn zeer flexibel. Een echte aanrader!”

Lees verder

VELDBOER EENHOORN

“Goede service tegen een goed tarief.”

Lees verder

HC DEN BOSCH

“De overstap naar Milieu Service Nederland heeft ons een besparing geleverd. Alleen al het feit dat ik niet steeds hoef te bellen voor extra ledigingen van de afvalcontainer. De Miniperscontainer heeft namelijk een automatische volmelder.”

Lees verder

KINDERDAGVERBLIJF PINOKKIO

“Al in het inleidende gesprek met de accountmanager werd duidelijk dat we via Milieu Service Nederland een flinke besparing konden realiseren op onze afvalverwerking ten opzichte van onze oude contract.”

Lees verder

TRANSNORDIC

“TransNordic en Milieu Service Nederland passen goed bij elkaar. Beide bedrijven vinden service naar de klant toe erg belangrijk. Milieu Service Nederland zegt wat ze doet, en doet wat ze zegt, daar houden we bij TransNordic wel van.”

Lees verder
Top