• Scherpste tarieven
 • Binnen 24 uur uw container voor de deur
 • Grootste aanbod van NL
 • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
 • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

AANDACHTSPUNTEN BIJ AFVALINZAMELING

In de fabriek komen verschillende afvalstromen vrij die afgevoerd dienen te worden volgens wettelijke normen. Broviand heeft een constante afvalstroom, met name plasticfolie. Deze folie bevat vaak vleesvocht en moet dus snel worden afgevoerd. In de loop der jaren is Broviand zo gegroeid, dat ze niet meer de juiste oplossing had voor het vele afval dat vrijkomt. Milieu Service Nederland heeft een afvalscan op locatie uitgevoerd en een advies op maat opgesteld. “We kiezen voor Milieu Service Nederland omdat zij meedenken over de beste oplossing”, aldus directeur Rob van den Broek.

EEN MAATWERK OPLOSSING

De route van het afval moet in de industriële sector schoon, snel en efficiënt verlopen, vooral als het om bederfbaar voedsel gaat! Milieu Service Nederland heeft met deze drie aandachtspunten passende oplossingen aangedragen.

Zo is de oude ondergrondse container verwijderd en vervangen voor een 25m3 perscontainer met dubbele bodem. Hierdoor kan het vleesvocht gemakkelijk weggespoeld worden. Dit proces is hygiënisch en er wordt niet betaald voor extra afvalgewicht dat door het vocht zou ontstaan.

Broviand betaalt dus alleen voor hun echte afval. Omdat de perscontainer goed zichtbaar is op het terrein, is de perscontainer uitgevoerd in de huisstijlkleuren van Broviand. Een mooi bijkomstig voordeel!

Rob legt uit: “In de grote fabriek zijn rolcontainers geplaatst op vaste plekken. Deze worden na elke productie in de perscontainer gelost. Hierdoor besparen we veel tijd en loopt ons personeel niet continu naar buiten om afval weg te gooien.” De rolcontainers worden na elke lediging automatisch gewassen, wat de hygiëne ten goede komt.

Rob van den Broek

Broviand
Milieu Service Nederland heeft alle oplossingen in huis en is goed georganiseerd!

REGELS

De industriebranche heeft te maken met veel regels van de overheid en klanten, vooral als het op afvalinzameling aankomt. Dit moet zorgvuldig en georganiseerd gebeuren om calamiteiten te voorkomen. Als totaalleverancier biedt Milieu Service Nederland, naast advies over milieunormen, vele oplossingen voor afvalinzameling. Van rolcontainers tot perscontainers. Perscontainers met seperate vochtafvoer, zoals de perscontainer van Broviand, zijn een veelgevraagd product. Het is hygiënisch en er wordt alleen voor het afval zonder vocht betaald.

Neem contact op

AFVALSTOFFENOVERZICHTEN

Om aan te tonen dat afval op de juiste manier verwerkt wordt, levert Milieu Service Nederland afvalstoffenoverzichten aan waar alle afvalstromen inzichtelijk gemaakt worden. Ook kan er aan de hand van deze rapporten snel gezien worden waar nog winst te behalen valt.

Rob van den Broek

Broviand
We zijn zeer tevreden over de diensten. Dankzij deze ontzorging kunnen wij ons bezighouden met onze hoofdactiviteiten!

EEN LANGDURIGE SAMENWERKING

In de industriële sector komt veel afval vrij. Perscontainers zijn dan al snel een kostenefficiënte oplossing. Rob legt uit: “Milieu Service Nederland heeft alle oplossingen in huis en is goed georganiseerd! We zijn zeer tevreden over de diensten. Dankzij deze ontzorging kunnen wij ons bezighouden met onze hoofdactiviteiten! Doordat MSN de juiste oplossing heeft aangeboden, merken wij dat we absoluut besparen!”

DE VOORDELEN VAN EEN PERSCONTAINER:

 • Geur- en lekvrij
 • Eenvoudige bediening
 • Besparing op transportkosten
 • Besparing in ruimte (t.o.v. rolcontainers)
 • Leverbaar in uw huisstijlkleuren
 • Automatische volmeldmodule

 

EXTRA OPTIES:

 • Keuze uit stationaire of zelfpersende perscontainers
 • Gebruikersregistratie (voor locaties met meerdere gebruikers)

Rob van den Broek

Broviand
Doordat MSN de juiste oplossing heeft aangeboden, merken wij dat we absoluut besparen.
Top