• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

SERVICE EN DIENSTVERLENING

DC klinieken is een professionele speler binnen de gezondheidszorg. Met vijftien medische centra en veel samenwerkingsverbanden met verschillende ziekenhuizen beschikken zij over een groot dekkingsgebied. Bij DC Klinieken heb je geen of zeer korte wachttijden en hebben ze nog echte aandacht voor hun klanten. Patiënten kunnen altijd snel terecht of het nu gaat om een röntgenfoto of een operatie. DC Klinieken heeft contracten met alle zorgverzekeraars en staat voor uitstekende service en dienstverlening.

Diezelfde uitstekende service verwacht ze ook van haar leveranciers, vandaar de keuze voor Milieu Service Nederland als afvalinzamelaar. Afspraak is afspraak, korte communicatielijnen en aandacht voor de klant daar staan we voor.

Anneke Snelder

DC Klinieken
We zijn heel blij dat we nu één afvalinzamelaar hebben voor al onze afvalstromen. Daarnaast ontvangen we een overzichtelijke factuur waar alle afvalstromen op vermeld staan

VELE AFVALSTROMEN

Binnen de gezondheidszorg komen veel afvalstromen vrij die allen volgens specifieke eisen moeten worden afgevoerd. Voor het afvoeren en verwerken van medisch afval gelden specifieke voorschriften voor iedere organisatie de medisch afval produceert. Milieu Service Nederland zorgt er samen met DC Klinieken voor dat het afval zowel op locatie, als tijdens het vervoer van het medisch afval wordt gewerkt volgens de geldende richtlijnen. Zo plaatsten wij bijvoorbeeld speciale naaldenboxen voor gebruikte injectienaalden.

Bij DC Klinieken maakt men ook veel gebruik van persoonlijke gegevens in de vorm van patiëntendossiers. Hier moet vertrouwelijk mee worden omgegaan. Tijdens opslag, maar ook op het moment dat de dossiers niet meer nodig zijn. Deze kunnen niet zomaar bij het oud papier met het risico dat ze door derde ingezien kunnen worden. Net als voor medisch afval heeft Milieu Service Nederland voor een oplossing gezorgd. Met onze MobielZeker service heeft DC Klinieken afsluitbare rolcontainers op locatie staan. De documenten die hierin zitten, zijn niet meer in te zien voor anderen. Op gezette tijden komt Milieu Service Nederland langs om de containers te lezen en de vertrouwelijke papieren voor de deur te vernietigen. Zo heeft DC klinieken de zekerheid dat documenten daadwerkelijk vernietigd zijn.

DC Klinieken krijgt de garantie van Milieu Service Nederland dat wij alle afvalstromen op de juiste wijze (laten) verwerken. Bij DC Klinieken gaat het naast medisch afval en vertrouwelijke documenten ook om o.a. restafval, papier en karton, ICT-afval en klein chemisch afval.

 

Bekijk alle afvalstromen

 

KWALITEIT EN CERTIFICERING

Binnen de gezondheidszorg zijn zeer strenge richtlijnen aangaande de kwaliteit. Doormiddel van regelmatige audits worden medische instelling gecontroleerd of zij aan de strenge kwaliteitseisen voldoen. DC klinieken kan deze kwaliteit garanderen door diverse keurmerken. Zo voldoen alle klinieken o.a. aan het ZKN Keurmerk voor zelfstandige klinieken in Nederland zijn ze in het bezit van ISO 9001:2008, en het HKZ certificaat cliënt en patiëntveiligheid.

Het is daarom ook belangrijk dat de leveranciers van DC Klinieken over de juiste certificeringen beschikken. Milieu Service Nederland voldoet hier ruimschoots aan, zo zijn wij o.a. ISO14001:2015 en ISO 9000:2015 gecertificeerd.

 

Neem contact op

Top