• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

De Gooise Praktijkschool is bijzonder. De praktijkschool leidt kansarme jongeren op tot volwaardige medewerkers volgens de Amerikaans ‘Big Picture-methode’. Dit houdt in dat de jongeren hun favoriete vak zowel in theorie als in praktijk leren. Ze worden daarbij intensief begeleid. Om dit te bewerkstelligen werkt de Gooise Praktijkschool samen met meer dan negenhonderd leer- en stagebedrijven. Dagelijks reizen vele groepjes leerlingen naar en van deze bedrijven. Dit doen ze per openbaar vervoer en dat kost, behalve veel tijd, ook veel geld.

Roger Reijkers

De Gooise Scholen Federatie
Gunstige voorwaarden en tarieven in combinatie met een goed advies is waar Milieu Service Nederland voor staat

Om de reiskosten te beperken, is de Gooise Praktijkschool overgegaan tot de aanschaf van een nieuwe schoolbus. Deze nieuwe bus drukt echter op de balans van de middelbare school. Vandaar dat er is gekeken naar sponsormogelijkheden. Bij voldoende sponsors krijgt de Gooise Praktijkschool de bus gratis. Met de ingebruikname van de schoolbus zullen de reiskosten drastisch verminderen.Toen Milieu Service Nederland van dit idee hoorde, besloten we deel te nemen aan de sponsoring van de schoolbus. Vanuit de opbrengsten van de inzameling van inktcartridges, aangevuld met een bijdrage van ons sponsorbudget, dragen wij ons steentje bij aan dit project.

Kortom, de samenwerking tussen de Gooise Scholen Federatie en Milieu Service Nederland is voor beide partijen een win-winsituatie. De Scholen Federatie profiteert van scherpe tarieven en gunstige voorwaarden met betrekking tot hun afvalverwerking en ze worden bijgestaan in de aanschaf van een schoolbus voor de Gooise Praktijkschool in Hilversum. Milieu Service Nederland profiteert van extra naamsbekendheid in het gebied rond Hilversum, Huizen, Bussum en omliggende regio’s door de sponsoruiting op de bus.

Top