• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Waarom heeft u voor afvalverwerking van Milieu Service Nederland gekozen?

“Ik ben via een vriend – die ik al van jongs af aan ken en tevens mijn buurman is – in contact gekomen met het aanbod van afvalcontainers van Milieu Service Nederland. Op goed advies van deze vriend, alsmede vanwege de prijs, de goede ervaring en de praktijkervaring van de vertegenwoordiger met het ledigen van afvalcontainers heb ik gekozen voor Milieu Service Nederland. De afvalverwerking via jullie betreft een afvalcontainer voor bedrijfsafval en een afvalcontainer voor oliefilters.”

Dhr. Hamers

Hamers Classic Cars
Eerlijk, degelijk advies en goede service tegen een scherpe prijs

Bent u tevreden over de afvalverwerking van Milieu Service Nederland in de regio Maastricht?

“Ik ben absoluut tevreden over de afvalverwerking in de regio Maastricht door Milieu Service Nederland. Alles gaat correct en netjes volgens afspraak. Voordat jullie dienstverlening gestart was, heb ik samen met de vertegenwoordiger nagedacht over de beste werkwijze voor afvalinzameling en de standplek voor de afvalcontainers. Op basis van het advies en de goede dienstverlening heb ik reeds verschillende relaties en collega’s geïnformeerd over de diensten van Milieu Service Nederland.”


Heeft u een besparing kunnen realiseren met Milieu Service Nederland voor uw afvalverwerking in Simpelveld, Zuid-Limburg?

“Door voor Milieu Service Nederland te kiezen voor de verzorging van afvalverwerking, heeft Hamers Classic Cars direct een besparing kunnen realiseren. Ik heb vaker verhalen gehoord over de hoge kosten die een afvalcontainer met zich meebrengt. Nu ben ik van alle gemakken voorzien voor een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.”

Top