• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

DE OUDE SITUATIE

Voorheen had elke winkelier zijn eigen container. De kosten waren gelijk verdeeld en verwerkt in de huurprijs. Winkeliers dumpten hun afval soms in elkaars bakken, wat onderlinge problemen opleverde. Ook lieten veel winkeliers hun containers buiten staan. Bij harde wind waaiden de bakken om, wat voor veel overlast zorgde.

Peter de Laet - Rosada Fashion Outlet

De totaalprijs voor onze afvalinzameling is nu lager dan voorheen.

DE ADVIESVRAAG VAN ROSADA

Als u, zoals Rosada, een samenwerking wilt starten met Milieu Service Nederland, komt eerst onze Branchemanager langs voor een gratis afvalscan. Maar hoe verloopt het proces verder tot de oplevering van de (pers)containers?

Onze Branchemanager brengt uw wensen en eventuele problemen in kaart. Bij Rosada hebben sommige winkels en horecagelegenheden meer afval dan andere, maar alle huurders betaalden dezelfde prijs voor afvalinzameling. Nieuwe containers moeten weinig ruimte in beslag nemen, uit het zicht van winkelend publiek geplaatst worden en er moet een oplossing komen voor de vele losse containers.

Neem contact op

DE OPLOSSING

U besluit samen met uw Branchemanager welke containers het best passen bij uw behoeften. Rosada heeft veel (verpakkings)afval, daarom zijn er grote perscontainers en miniperscontainers buiten het zich van winkelend publiek geplaatst. Het samenpersen zorgt voor ‘verdichting’, daarom neemt de perscontainer in verhouding weinig ruimte in. Omdat de horecagelegenheden veel keukenafval (swill) hebben, is onze drainagepers in het afvalplan verwerkt. Deze voert vocht af, zodat huurders niet betalen voor extra afvalgewicht.

Om afvalkosten eerlijk te kunnen doorberekenen aan de winkeliers, zijn alle perscontainers uitgerust met een registratiesysteem. Iedere winkelier gebruikt een
 eigen toegangssleutel als er afval weg gegooid wordt.

DE OPLEVERING

Onze Perscontainer Coördinator komt op uw locatie 
langs wanneer u (mini)perscontainers wilt laten plaatsen. Hij brengt in kaart of uw gewenste plek geschikt is voor de container(s) en of er extra voorzieningen nodig zijn, zoals elektriciteit en geleiderailsen. Op de dag van plaatsing krijgt u (en andere gebruikers) een instructie over de perscontainers.

Vraag offerte aan

WAAROM MILIEU SERVICE NEDERLAND?

Peter de Laet van Rosada vertelt: “De totaalprijs voor onze afvalinzameling is nu lager dan voorheen. Daarbij gaf de Miniperscontainer waar Milieu Service Nederland mee werkt de doorslag. De service die ze leveren zie ik als een groot voordeel. We hebben geen onderhoud aan de containers en problemen worden snel opgelost.”

“De automatische volmelder zorgt er ook voor dat niemand meer een rondje over het gebied moet lopen om in kaart te brengen welke containers geleegd moeten worden.
Dit wordt automatisch aan Milieu Service Nederland doorgegeven.”

Peter de Laet

Rosada Fashion Outlet
De automatische volmelder zorgt er ook voor dat niemand meer een rondje over het gebied moet lopen om in kaart te brengen welke containers geleegd moeten worden.
Dit wordt automatisch aan Milieu Service Nederland doorgegeven

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

Registratiesysteem
Automatische volmelder
Goede service
Geur- en lekvrij
Drainagepers voor minder afvalgewicht
Containers uit het zicht van bezoekers

Meer over onze diensten
Top