• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

HET PARTNERSCHAP

HOGIAF en Milieu Service Nederland hebben de handen ineengeslagen. De samenwerking houdt in dat leden van HOGIAF via MKB Voordeelkaart kunnen profiteren van exclusieve voordelen op afvalbeheer. De samenwerking heeft veel voordelen. HOGIAF kan haar leden een totaalpakket bieden en Milieu Service Nederland bereikt een exclusieve doelgroep.

VRAAG NAAR AFVALINZAMELING

De leden van HOGIAF hebben behoefte aan een afvalinzamelaar met ervaring in diverse branches. Elke ondernemer heeft namelijk een efficiënt afvalplan nodig. Milieu Service Nederland biedt alle leden een maatwerk oplossing en korting op hun afvalinzameling.

Michel Castanheira Dias

MKB Voordeelkaart
Onze leden profiteren van exclusieve voordelen.

WAAROM MILIEU SERVICE NEDERLAND?

Michel Castanheira Dias, Manager MKB Voordeelkaart vertelt: “Partners bieden onze leden iets waar anderen niet van kunnen profiteren. Dit is dan ook de grootste voorwaarde van een samenwerking. De diensten worden tegen een gereduceerd tarief aangeboden en een leverancier moet landelijke dekking kunnen bieden. Afvalinzameling is iets dat al onze leden nodig hebben. Dit maakt ons partnerschap met Milieu Service Nederland onmisbaar.”

DIVERSE ONDERNEMERS

Michel Castanheira Dias benadrukt: “Milieu Service Nederland realiseert zich dat ons ledenbestand divers is. De contactpersonen van onze partners spelen dus een grote rol, zij hebben contact met onze leden. Milieu Service Nederland gaat hier flexibel mee om, daarom zijn ze de geschikte partner voor ons.”

VOORDELEN VAN DE SAMENWERKING

Het is een win-winsituatie. HOGIAF biedt haar leden een totaalpakket, een afvalinzamelaar kan daar niet ontbreken. Milieu Service Nederland heeft weer toegang tot een doelgroep die moeilijker te bereiken is. Veel Turkse ondernemers doen graag zaken met organisaties die ze goed kennen. HOGIAF kan met de MKB Voordeelkaart op een mooie manier bemiddelen tussen deze doelgroep en haar partners.

Vraag offerte aan

COMMUNICATIE EN PROMOTIE

Als partners kun je veel voor elkaar betekenen. Zo maken wij gebruik van elkaars bereik en netwerk. Denk hierbij aan online uitingen, maar ook offline communicatie zoals beurzen. Hogiaf maakt graag op maat gemaakte communicatie-uitingen voor 
haar leden. Een horecaondernemer krijgt bijvoorbeeld
 een geoptimaliseerde nieuwsbrief waar een aantrekkelijke korting van Milieu Service Nederland in staat. In dezelfde nieuwbrief staat ook een aanbieding van een levensmiddelenfabrikant, brandverzekeraar en een serviesgroothandel.

TOTAALPAKKET VOOR LEDEN

Michel Castanheira Dias: “De samenwerking met Milieu Service Nederland ervaren wij als zeer prettig. Dit heeft vooral te maken met de exibiliteit van de dienstverlening en het diverse aanbod van inzamelingsmiddelen. Al onze leden hebben een afvalinzamelaar nodig, en dankzij de korting die Milieu Service Nederland verstrekt houden we onze leden tevreden.”

Ook interesse?

Neem contact op

Top