• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Waarom heeft u voor Milieu Service Nederland-archiefvernietiging gekozen?

“De beheerder van het pand waarin wij gevestigd zijn heeft een overeenkomst met Milieu Service Nederland voor de inzameling van karton via containers en de afvalinzameling door middel van een Minipers. Hierdoor waren wij al bekend met de kwaliteit van dienstverlening van Milieu Service Nederland. Doordat de Mini-perscontainer veel afval kan persen hoeft de vuilniswagen niet wekelijks het terrein op. Nu komt er soms een klein busje en dat scheelt een hoop ongemak.

Wij zijn de laatste jaren hard gegroeid en daardoor is onze behoefte aan hoe we met onze vertrouwelijke documenten omgaan ook veranderd. Net als zoveel bedrijven, zijn we klein begonnen. In die tijd ging er af en toe een blaadje door de shredder. Naarmate we het drukker kregen gingen steeds meer papieren door de shredder. De tijd nam exponentieel toe, wat mede kwam doordat de shredder slechts twee blaadjes per keer aankon en geen nietjes kon verwerken. Je begrijpt dat bij grotere hoeveelheden blaadjes men meer papier tegelijk wilde vernietigen, waardoor de shredder steeds storing kreeg. Dat werkte dus niet meer. Daarnaast gaf het een enorme rommel. We kwamen de snippers letterlijk overal tegen. Kortom, het werd tijd voor professionele archiefvernietiging in Rotterdam.”

Dhr. Kirch

Transnordic International Forwarding
Milieu Service Nederland zegt wat ze doet, en doet wat ze zegt

Hoe bent u in contact gekomen met Milieu Service Nederland?

“Jullie accountmanager stapte een keer bij ons binnen om onze mening te polsen over de Mini-perscontainer, die dus hier bij het pand staat. Zodoende kwamen we in gesprek over de dienstverlening van Milieu Service Nederland. Ik vind het overigens heel goed dat jullie in gesprek treden met jullie klanten. Andere afvalinzamelaars doen dat niet bij kleinere klanten. Jullie accountmanager liet een filmpje zien over het mobiel archief vernietigen van vertrouwelijke documenten voor de deur. Op basis daarvan besloten wij de shredder de deur uit te doen en een 240 liter MobielZekerPlus-container te plaatsen. Inmiddels hebben we besloten om alle documenten als vertrouwelijk te behandelen. Dit bespaart veel tijd en bezorgdheid. Het voordeel van mobiele archiefvernietiging, in Rotterdam bij ons, is dat het risico wordt uitgesloten dat er onderweg iets verloren raakt. Nu is dat voor onze bedrijfsinformatie niet erg belangrijk, want dat is dusdanig specifiek dat niemand er iets mee kan. Voor documenten met persoonsgegevens is het daarentegen juist enorm belangrijk dat we de garantie hebben dat alles vertrouwelijk is vernietigd.”


Bent u tevreden over archiefvernietiging met Milieu Service Nederland?

“TransNordic en MSN passen goed bij elkaar. Beide bedrijven vinden service naar de klant toe erg belangrijk. Milieu Service Nederland zegt wat ze doet, en doet wat ze zegt, daar houden we bij TransNordic wel van. Met name het contact met jullie accountmanager is zeer prettig. Het eerste contact en het daaropvolgende gesprek waren beide heel professioneel. De accountmanager stelde de juiste vragen en luisterde goed naar onze wensen en behoeften, om vervolgens een passende oplossing te bieden.”


Heeft u een besparing kunnen realiseren sinds Milieu Service Nederland uw archief vernietigt in Rotterdam?

“Voor ons is de besparing op tijd het belangrijkste voordeel van Milieu Service Nederland. Nu kunnen onze medewerkers al hun tijd besteden aan onze klanten. Daar verdienen we ons geld mee. Als we hierdoor slechts één klant beter kunnen helpen en daardoor de opdracht binnenslepen, dan is de investering van de MobielZekerPlus container al meervoudig terugverdiend. Daarnaast is een belangrijk voordeel dat het kantoor schoner is geworden. Er wordt nu minder tijd besteed aan stofzuigen en daardoor is er meer tijd over om andere dingen schoon te maken door de archiefvernietiging. Dit heeft als voordeel dat het bedrijf nu een fijnere werkomgeving is. Het mes snijdt dus aan twee kanten.”

 

Vraag offerte aan

Top