• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Waarom heeft u voor uw afvalverwerking Milieu Service Nederland gekozen?

“Op een verjaardagsfeest kwam de afvalverwerking van Milieu Service Nederland ter sprake. Een goede vriend noemde jullie afvalverwerking doeltreffend en scherp geprijsd. Hierdoor was onze interesse gewekt. Vervolgens hebben we op de website gekeken voor meer informatie over de afvalverwerking en soorten afvalcontainers die jullie leveren. De informatie kwam zeer betrouwbaar over en sloot aan op wat wij zochten. Op basis daarvan hadden we een offerte aangevraagd, waarop een accountmanager langskwam die ons uitstekend advies gaf. Onze afvalverwerking werd onder de loep genomen zodat we exact te horen kregen wat voor soort afvalcontainer en met welke ledigingfrequentie wij optimaal konden opereren. Het uitgebreide assortiment aan afvalcontainers dat jullie hebben was daarbij een extra pluspunt, want dat betekent dat jullie altijd de juiste afvalcontainer hebben. Nu Milieu Service Nederland onze afvalverwerking doet, staat er een afvalcontainer voor bedrijfsafval van 1100 liter. Deze afvalcontainer wordt eenmaal per twee weken opgehaald.
Dus kortweg opgesomd; wij kozen in Limburg voor de afvalverwerking van Milieu Service Nederland vanwege de prijs, de uitstraling, het uitgebreide aanbod aan afvalcontainers en de referenties. Op basis van die criteria was de keuze makkelijk gemaakt!”

Eigenaar

Van Nieuwenhoven-Steyvers
We kozen voor Milieu Service Nederland vanwege de prijs, de uitstraling, het uitgebreide aanbod aan afvalcontainers en de referenties. Op basis van die criteria was de keuze makkelijk.

Bent u tevreden over de afvalverwerking van Milieu Service Nederland in Limburg?

“We zijn enorm tevreden over de afvalverwerking van Milieu Service Nederland in Limburg. De dienstverlening verloopt zeer soepel. De mannen doen uitstekend hun werk. Vaak merken we niet eens dat de afvalcontainer wordt geledigd. Pas als we zien dat de afvalcontainer weer leeg is, weten we dat het is gebeurd.
Daarnaast is het voor ons ook belangrijk om een eerlijk product op de markt te brengen. Op basis van strenge eisen zijn wij gecertificeerd met het ‘Fair Produce’-keurmerk. Bovendien proberen wij ons product milieuontlastend te produceren. Daarom is het voor ons belangrijk dat onze afvalverwerking ook milieuvriendelijk wordt afgehandeld. Met Milieu Service Nederland kan dat en wordt het afval verwerkt tegen een aantrekkelijke prijs.”


Heeft u met Milieu Service Nederland een besparing kunnen realiseren op de kosten voor uw afvalverwerking in Ospel, Noord-Limburg?

“Door de tip van onze vriend hebben we direct honderden euro’s op jaarbasis bespaard. Bovendien wordt de afvalcontainer ook nog negen keer per jaar extra geledigd ten opzichte van de ledigingfrequentie die we bij onze vorige afvalverwerker hadden. Vanwege die ervaring hebben we op onze andere locatie het huidige contract voor afvalverwerking opgezegd en gaan we per 1 januari 2014 daarmee tevens over op de afvalverwerking van Milieu Service Nederland.”

Top