• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

MILIEU SERVICE NEDERLAND

Bedrijfsafval? Vertrouwelijk papier vernietigen? Milieu Service Nederland zorgt voor snelle en geruisloze afvoer van elk type afval dat uw bedrijf of organisatie voortbrengt. MILIEUbewust, met uitstekende SERVICE en altijd tegen de scherpste prijs. In elke plaats in NEDERLAND

Bekijk video

ROLCONTAINERS

Milieu Service Nederland heeft het grootste assortiment rolcontainers van Nederland en hanteren de scherpste prijzen. Wij plaatsen onze rolcontainers gratis binnen 24 uur in heel Nederland!

Met het ruimste assortiment aan rolcontainers hebben wij altijd de juiste inzamelmiddelen voor iedere afvalstroom die bij u vrijkomt.

Bekijk video

MINIPERSCONTAINER

Veel bedrijfsafval en weinig ruimte? Dan is de Miniperscontainer van Milieu Service Nederland de ideale oplossing.

De Miniperscontainer is een unieke en exclusief voor Milieu Service Nederland ontworpen perscontainer. Deze compacte perscontainer van 3 m³ kan maar liefst 27 m³ bedrijfsafval wegpersen is en op alle moeilijk te bereiken plekken te plaatsen!

Bekijk video

PERSCONTAINERS

Heeft u veel bedrijfsafval binnen uw bedrijf? Dan kunt u een perscontainer inzetten. Het voordeel van een perscontainer huren ten opzichte van een normale afvalcontainer is dat het afval wordt samengeperst in de perscontainer.

Het samenpersen zorgt ervoor dat een grote hoeveelheid bedrijfsafval minder ruimte in de container inneemt, de zogenaamde ‘verdichting’.
Een perscontainer heeft een capaciteit van 3 tot en met 34 m³ geperst afval.

Bekijk video

ONDERGRONDSE AFVALCONTAINERS

Kiezen voor een (semi-)ondergrondse container is kiezen voor grote capaciteit en een minimum aan overlast. Bovendien gebeurt alles buiten het zicht. Dat is op veel plaatsen te verkiezen; denkt u aan verzorginghuizen, scholen, horeca, kantoren en industriële bedrijven, maar ook op stranden, op campings en in de natuur. Voor elke afvalsoort en voor elke locatie zijn (semi)ondergrondse containers leverbaar, in diverse inhoudsmaten.

Bekijk video

ARCHIEFVERNIETIGING

Heeft u archief dat u wilt opruimen? Milieu Service Nederland heeft de oplossing. Wij kunnen uw archief ophalen en op ons depot vernietigen of wij komen bij u langs om uw archief voor de deur te vernietigen, afhankelijk van uw behoefte. Als u kiest om uw vertrouwelijke papieren voor de deur te vernietigen, dan ontvangt u direct van ons een vernietigingscertificaat en bij het wegrijden weet u zeker dat uw papieren vernietigd zijn.

Bekijk video

TOTAALLEVERANCIER

Milieu Service Nederland zorgt voor snelle en geruisloze afvoer van elk type afval dat uw bedrijf of organisatie voortbrengt. Denk bijvoorbeeld naast restafval aan karton, etensresten, glas, PMD, folie en chemisch afval.

Door afvalstromen gescheiden in te zamelen bespaart u op uw afvalkosten. Tevens is gescheiden inzamelen van de afvalsoorten beter voor het milieu. Waar in Nederland u ook gevestigd bent, wij bezorgen de inzamelmiddelen gratis.

Bekijk video

OPTIMALE AFVALBEHEERSING

U wilt maatschappelijk verantwoord ondernemen en uw afval goed scheiden? Begin dan met afval scheiden bij de bron met de modulaire afvalsystemen van Milieu Service Nederland.

Heeft u meerdere gebruikers en afvalstromen? Dan zorgt Milieu Service Nederland voor duidelijke signalering en verschillende kleuren afvalcontainers in een milieustraat.

Bekijk video

AFVALSCAN

Chemisch afval, bulkaval, papier, PMD, hout of restafval? Wij zorgen voor een snelle, correcte afvoer en verwerking van werkelijk elke omvang en elk type afval dat uw bedrijf of organisatie voortbrengt. We vereenvoudigen hiermee graag uw bedrijfsprocessen en administratie. Als specialist in perscontainers brengen wij middels onze Afvalscan graag in kaart wat voor u de beste oplossing is.

Bekijk video

VASTGOED

Of u nu eigenaar, beheerder of huurder bent, afvalinzameling in de vastgoedsector is aan ons goed besteed. Elke vastgoedklant ontvangt bij ons service op maat. U bent gegarandeerd van landelijke dekking, 24 uursservice en lagere tarieven dan uw huidige dienstverlener(s). Daarnaast heeft u één aanspreekpunt voor al uw afvalzaken op verschillende locaties en verzorgen wij een Afvalscan op locatie. Ook ontvangt u afvalstoffenrapportages die voldoen aan diverse duurzaamheidslabels en benchmarks zoals BREEAM en GRESB.

Bekijk video

HORECA

Organisch keukenafval, frituurvet of ander afval? De horeca is een branche met veel verschillende afvalstromen. Daardoor moeten de horecaondernemer en de afvalinzamelaar zich houden aan veel regels en zijn er aanzienlijke verschillen in de hoeveelheid afval per seizoen. Met goed overleg, vakkundig personeel en kennis van de horeca helpen wij u graag met de beste en schoonste inzameling en verwerking van uw afval. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van certificeringen zoals Green Key.

Bekijk video

GROOT EN DETAILHANDEL

Verpakkingsafval (karton en folie), swill, glas-, groen- of restafval? Wij zorgen voor een snelle, correcte afvoer en verwerking van werkelijk elke omvang en elk type afval dat uw bedrijf of organisatie voortbrengt. Door onze exibiliteit kunnen wij onze transporttijden aan uw wensen aanpassen voor als er in uw winkelgebied bijvoorbeeld gewerkt wordt met venstertijden.

Bekijk video

COLLECTIEVEN

Afvalinzameling voor collectieven, franchiseorganisaties en brancheverenigingen is voor ons bekend terrein. Restafval, karton of glas? Op elke locatie voeren wij een Afvalscan uit, waarna voor elk lid van uw organisatie afzonderlijk een passende maatwerkoplossing wordt geboden. Vervolgens zorgen wij voor een snelle, correcte afvoer en verwerking van elke omvang en elk type afval dat uw leden voortbrengen.

Bekijk video

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Afvalscheiding begint al op de werkplek. Bij Vesteda staat bijvoorbeeld centraal op de werkplek een MobielZeker container voor vertrouwelijk papier. Daarnaast verzorgt Milieu Service Nederland de totale afhandeling van alle afvalstromen binnen het gebouw.

Bekijk video

ONDERWIJS

Onderwijsinstellingen en kinderopvanglocaties hebben vaak heel specifieke wensen op het gebied van afvalinzameling. Welk kind wil er nu opgroeien in een onhygiënische omgeving? Door onze ruime ervaring in deze branche kunnen we daarop naadloos aansluiten. Naast dat wij advies uitbrengen over branche- specifieke afvalstromen zoals luiers, houden wij ook rekening met uw specifieke situatie. Zo zullen wij het aantal transporten minimaliseren om een zo veilig mogelijke schoolomgeving te creëren. Dit kan bijvoorbeeld met onze unieke Miniperscontainer

Bekijk video

RECREATIE

Restafval, keukenafval, groenafval of ander afval? Hebben uw gasten een eigen afvalstroom? Wij zorgen voor een snelle, correcte afvoer en verwerking van elke omvang en elk type afval dat in uw bedrijf of organisatie vrijkomt. Ook adviseren wij recreatieondernemers
op het gebied van certificeringen zoals Green Key.

Bekijk video

INDUSTRIE

Chemisch afval, bulkaval, papier, PMD, hout of restafval? Wij zorgen voor een snelle, correcte afvoer en verwerking van werkelijk elke omvang en elk type afval dat uw bedrijf of organisatie voortbrengt. We vereenvoudigen hiermee graag uw bedrijfsprocessen en administratie. Als specialist in perscontainers brengen wij middels onze Afvalscan graag in kaart wat voor u de beste oplossing is.

Bekijk video
Top