Meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval?

Neem contact op

Van papiervernietiging tot gevaarlijk afval

Milieu Service Nederland werd opgericht in de jaren ’80, toen het gebruik van computers en printers, zowel op het werk als thuis, zorgde voor een sterke toename van papiergebruik. Voor de eerste klanten vernietigde het bedrijf papier en vertrouwelijke documenten. Later kwamen er ook voor andere afvalstromen strenge milieuvoorschriften en nam het afval scheiden een vlucht. Milieu Service Nederland sprong hierop in en groeide uit tot een bekend, landelijk, allround bedrijf in de afvalbranche. Onze focus is nog altijd: persoonlijk contact met de klant.

Ronald Voorsluijs heeft inmiddels de dagelijkse leiding van Milieu Service Nederland overgenomen. Het nog altijd groeiende team bestaat uit zeer gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers.

Direct weten hoeveel u kunt besparen op uw afvalinzameling?

Vraag offerte aan

Duurzame oplossingen voor scherpe prijzen

Afval scheiden is beter voor het milieu. Het maakt hergebruik van materialen mogelijk en daardoor besparen we als maatschappij op (vaak schaarse) grondstoffen en energie. De productie van materialen kost namelijk veel meer energie dan het omsmelten of op een andere manier hergebruiken ervan.
Voor u als klant heeft afvalscheiding een extra voordeel: de verwerking is goedkoper dan die van gemengd afval. Daardoor zijn onze prijzen de laatste jaren steeds gunstiger geworden. En ook voor die scherpe prijzen kunt u altijd rekenen op persoonlijke service en aandacht voor uw behoeften.

Uiteraard hebben wij ook voor ons eigen bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel. Ons motto is namelijk: zeg wat je doet, doe wat je zegt en… bewijs het!

``De miniperscontainer gaf de doorslag, maar de service die Milieu Service Nederland levert zie ik als een groot voordeel!´´

Peter de Laet - Rosada Fashion Outlet
Top