• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Amersfoort!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Amersfoort

Een afvalcontainer voor uw bedrijf in de regio Amersfoort, Barneveld, Harderwijk of Soest? Bij Milieu Service Nederland zit u goed! Wij hebben het grootste assortiment afvalcontainers! Geen probleem als u bijvoorbeeld gevestigd bent aan de prachtige Eemhaven in Amersfoort, in de omgeving van het Paradijspad in Barneveld, de historische binnenstad van Harderwijk of in de buurt van het unieke kasteel Groeneveld te Soest. Milieu Service Nederland plaatst binnen 24 uur een afvalcontainer op elke locatie in Nederland, geheel gratis!

Vraag offerte aan

Veel afval en weinig ruimte?

Milieu Service Nederland heeft een geweldige oplossing: de unieke Miniperscontainer! In deze container kunt u 27m3 afval kwijt op een ruimte van minder dan 8m2! Deze geweldige Miniperscontainer verkleint uw afval zodanig dat u 24 afval containers van 1100 liter kwijt kunt in deze Miniperscontainer! U bespaart kosten en ruimte! De Miniperscontainer is voor veel bedrijven een absolute uitkomst, doordat hij vanwege zijn kleine omvang overal gemakkelijk te plaatsen is – bijvoorbeeld in een parkeergarage.

Miniperscontainer

De unieke miniperscontainer is te voorzien van handige opties. Zo kunnen wij de mini pers container voorzien van een automatische volmelder die aan onze planning doorgeeft dat de mini-perscontainer geleegd moet worden (binnen 24 uur!) en een hefkantelaar die automatisch kliko’s (120 liter en 240 liter) kan legen in de minipers container. Doordat de mini pers container een gigantische verdichting van het afval kan behalen bent u als bedrijf goedkoop uit en duurzaam aan het ondernemen. Het aantal ledigingen van uw afval neemt namelijk enorm af!

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Amersfoort

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Amersfoort

Milieu Service Nederland biedt ook mogelijkheden tot archiefvernietiging aan. Wilt u veilige en snelle archiefvernietiging voor een scherpe prijs? Kijk dan naar onze mogelijkheden voor archiefvernietiging in Amersfoort en omstreken.

Meer informatie
Top