• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Amsterdam!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Amsterdam

Veilig, duurzaam en ecologisch verantwoord: de afvalcontainers van Milieu Service Nederland garanderen afvalverwerking die voldoet aan de laatste kwaliteits- en milieu-eisen. Met het grootste assortiment aan rolcontainers in heel Nederland, met inhoudsmaten vanaf 120 liter tot en met 5000 liter en perscontainers van 3 tot en met 34m³, vindt u bij ons de afvalcontainer die voldoet aan uw wensen.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Een afvalcontainer of rolcontainer voor afvalinzameling helpt eenvoudig met het inzamelen en scheiden van uw bedrijfsafval. Wij plaatsen in heel Amsterdam en omstreken uw afvalcontainer gratis en legen deze op het juiste moment. De ideale oplossing voor milieubewust en duurzaam ondernemen, voor de laagste prijs.

Miniperscontainer

Deze voor Nederland unieke afvalcontainer heeft ondanks zijn geringe afmetingen een enorme capaciteit. Tot 27m³ los bedrijfsafval kan deze kleine gigant verwerken, met een verdichting van 9:1. Dat staat gelijk aan 24 afvalcontainers van 1100 liter per stuk. En dat allemaal op minder dan 8m² vloeroppervlak!

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Amsterdam

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Amsterdam

Wilt u veilige en snelle archiefvernietiging voor een scherpe prijs? Kijk dan naar onze mogelijkheden voor archiefvernietiging in Amsterdam en omstreken.

Meer informatie
Top