• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Arnhem!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Arnhem

Om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn bieden wij van Milieu Service Nederland in de omgeving van Arnhem een groot aanbod aan manieren om het afval van uw bedrijf te verwerken. Door zoveel mogelijk te recyclen is het ons doel om op deze manier zorg te dragen voor het milieu en zo duurzaam mogelijk uw afval te verwerken. Met certificaten op het gebied van het milieu en kwaliteit (ISO-14001 en ISO-9001) bent u gegarandeerd van een verantwoorde manier van afval inzamelen. Milieu Service Nederland heeft een ruim aanbod als het gaat om afvalcontainers voor restafval, oplopend tot inhoudsmaten van 5000 liter. Voor bedrijven in de regio Arnhem en Zevenaar hebben wij oplossingen die perfect aansluiten op alle mogelijke afvalstromen.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Het hebben van de juiste afvalcontainer kan het inzamelen van het vuilnis, komend van uw bedrijfsvoering, een stuk makkelijker maken. Het grote assortiment en de deskundigheid van onze medewerkers kunnen u helpen om de afvalcontainer te vinden die aansluit op uw type bedrijf. Wij plaatsen de afvalcontainers in Arnhem en omgeving zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Het afval zal worden opgehaald op de momenten dat het voor u het best uitkomt.

Miniperscontainer

Uniek in Nederland is het concept van de miniperscontainer. Deze minipers heeft een verdichting van 9:1 en kan daardoor tot wel 27m3 aan afval verwerken. Dit alles op een oppervlakte van slechts 8 vierkante meter, met als gevolg dat u ook in een kleine ruimte de pers kan neerzetten en toch een zeer grote afvalverwerkingscapaciteit heeft. U hoeft niet handmatig bij te houden hoe vol de Miniperscontainer zit, er komt automatisch een melding als de pers bijna vol zit. Binnen 24 uur komen wij de afvalcontainer in Arnhem en omgeving ledigen om zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor uw bedrijfsvoering.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Arnhem

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Arnhem

Wilt u veilige en snelle archiefvernietiging voor een scherpe prijs? Kijk dan naar onze mogelijkheden voor archiefvernietiging in Arnhem en omstreken.

Meer informatie
Top