• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Bergen op Zoom!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Bergen op Zoom

Ook in het westelijk deel van Noord-Brabant levert Milieu Service Nederland vele diensten tegen zeer scherpe tarieven als het gaat om het verwerken van afvalstromen. Volledig gecertificeerd volgens de strengste eisen en met het grootste aanbod van Nederland, Milieu Service Nederland is dé partner voor uw afvalstromen!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Wij begrijpen door onze jarenlange ervaring als geen ander dat u zich niet druk wilt maken om randzaken zoals afval. Bij Milieu Service Nederland nemen wij u al die zorg uit handen, onze werknemers staan altijd voor u klaar en zijn er om u te helpen. Al vele tevreden klanten in Bergen op Zoom gingen u voor. Van restafval tot chemisch afval, van papier/karton tot olieresten, Milieu Service Nederland levert het totaalpakket. Dit kan voor alle afvalstromen in vele verschillende maten, met rolcontainers variërend van 120 tot 5000 liter. Mocht u niet precies weten wat voor afvalstromen u allemaal kunt scheiden of wilt u advies hoe groot de container moet zijn en hoe vaak deze geledigd moet worden, onze deskundige werknemers komen graag bij u langs om een advies op maat te geven. In de hele omgeving van Bergen op Zoom komen wij de containers gratis plaatsen, dit kan zelfs binnen 24 uur!

Ondergrondse container

Wel veel afval maar weinig ruimte? Kies dan voor een (semi-)ondergrondse container van Milieu Service Nederland. Deze containers worden voor tweederde of geheel ondergronds geplaatst zodat alleen de vulopening nog boven de grond is. Deze containers hebben een grote capaciteit en zijn bijna geheel uit het zicht te plaatsen. Ook deze containers zijn voor meerdere afvalstromen te krijgen. Door de lage natuurlijke bodemtemperatuur wordt het rottingsproces vertraagd waardoor u minder snel overlast krijgt van geuroverlast of ongedierte.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Bergen op Zoom

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Bergen op Zoom

Milieu Service Nederland biedt naast het reguliere afval vele opties als het gaat om het vernietigen van papieren archieven in Bergen op Zoom en omliggende gemeenten. Wij komen bij u langs met speciale vrachtwagens om bij u voor de deur uw archief te vernietigen. Zo bent u verzekerd van betrouwbare vernietiging van uw archief.

Meer informatie
Top