• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Delft!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Delft

Milieu Service Nederland biedt oplossingen voor al uw afvalstromen. Van papier en bedrijfsafval tot chemicaliën, elke afvalstroom is bij Milieu Service Nederland in goede handen! Samen bekijken we de mogelijkheden op welke wijze uw afvalstromen afgevoerd kunnen worden. Vervolgens legen we de afvalcontainers op de momenten dat het voor u het beste uitkomt.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Het hebben van de juiste container maakt het verzamelen en laten scheiden van afval eenvoudiger. Ook bespaart u direct op de kosten. Milieu Service Nederland beschikt over het grootste assortiment afvalcontainers van Nederland! Is uw bedrijf gevestigd is op de Markt in Delft, in het Stadshart van Zoetermeer, op het Wilhelminaplein in Naaldwijk of ergens anders in de regio? Het laten plaatsen van uw afvalcontainer is in alle gevallen gratis!

Miniperscontainer

De miniperscontainer is een voor Nederland unieke afvalcontainer. Ondanks de geringe afmetingen (een vloeroppervlak van nog geen 8m²) heeft deze container enorme capaciteit. Zo past er tot 27m³ los bedrijfsafval in, dat gelijk staat aan 24 afvalcontainers van 1100 liter per stuk! De minipers container is eenvoudig in gebruik en geeft een automatisch melding aan onze planning als de container bijna vol is. Binnen 24 uur komen wij uw miniperscontainer legen zodat u geen hinder van een overvolle container zal ondervinden.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Delft

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Delft

Milieu Service Nederland biedt ook diverse mogelijkheden tot archiefvernietiging aan. Archiefvernietiging verzorgen wij altijd bij u voor de deur en na afloop ontvangt u van ons een vernietigingscertificaat.

Meer informatie
Top