• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Den Bosch!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Den Bosch

Milieu Service Nederland biedt oplossingen voor al uw afvalstromen. Van papier en bedrijfsafval tot swill en chemicaliën, voor elke afvalstroom en elke hoeveelheid kunt u bij Milieu Service Nederland terecht. Met onze jarenlange ervaring en grote aanbod in rolcontainers in de omgeving van Den Bosch en Waalwijk zijn wij een van de grote spelers in de afvalbranche. Wij bieden u de laagste tarieven om uw afval af te voeren, van kleine slager tot groot kantoor!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Het hebben van de juiste afvalcontainer maakt een wereld van verschil als het gaat om afval scheiden en inzamelen. Het is een vervelend idee dat u afval naast uw (te kleine) container heeft liggen of te veel betaalt voor een te grote container. Wij komen bij u op locatie in de resio Den Bosch of Waalwijk langs om een advies op maat te geven. Uiteraard gaat dit in overleg met uw wensen. Of u nou een zakelijke dienstverlener in ‘s-Hertogenbosch bent of een garagebedrijf bij Haven of Zanddonk heeft, wij plaatsen de containers gratis en op zeer korte termijn. Ook de ophaaldagen worden in overleg met u afgesproken.

Ondergrondse container

Milieu Service Nederland biedt ook opties voor semi-ondergrondse of geheel ondergrondse containers. Deze containers worden bij u in de grond geplaatst en alleen de vulopening is bovengronds, of in het geval van de semi-ondergrondse container is 1/3 van de container bovengronds. Een ideale optie als u niet veel ruimte heeft voor veel containers op uw terrein. Daarnaast zijn deze containers ook optisch zeer aantrekkelijk, geen grote containers meer oor uw pand. Deze ondergrondse containers zijn leverbaar voor verschillende afvalstromen en in diverse inhoudsmaten. Ook voor u in de omgeving van Den Bosch en Waalwijk is deze container een goede optie door de landelijke dekking van Milieu Service Nederland.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Den Bosch

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Den Bosch

Naast het afvoeren van uw afvalstromen biedt Milieu Service Nederland ook de mogelijkheid om eenmalig of op vaste basis uw archief te vernietigen. Dit gebeurt op discrete wijze in een speciale vrachtwagen bij u voor de deur. Na afloop ontvangt u een vernietigingscertificaat.

Meer informatie
Top